Per a tots els paladars
Restaurant Pötstot: la millor croqueta vegana de Barcelona
Aquest establiment vegà de l’Eixample proposa una carta de plats tradicionals mediterranis que, a més, són lliures de gluten i lactosa
6 bons restaurants vegans de Barcelona
MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Aquest és un avís a navegants croqueters, celíacs, intolerants al gluten i vegans, tot i que pot servir a qualsevol altre perfil que s’assegui a la taula d’un restaurant: la millor croqueta vegana de Barcelona és a Pötstot, i és de bolets i tòfona, i té un sabor definitiu i un arrebossat poderós gràcies a un ‘panko’ de pèsol.
Proclamat això, ja podem passar a explicar de què va aquest agradable local de l’Eixample: la seva carta és 100% vegana, lliure de gluten i de lactosa (menut triple salt mortal), juga amb les receptes tradicionals i broda algunes creacions, com les esmentades croquetes, el caneló (tofu, de nou els bolets i la tòfona negra, aquí embolicats en paper d’arròs vietnamita amb gratinat d’ametlla i beixamel de llet de soja), la untuosa, ‘greixosa’ i aconseguidíssima sobrassada (o, com ells la denominen, ‘sabrosada’ picant i que està elaborada amb moniato rostit)...
Casualitat o no, part del personal de Pötstot és vegà i/celíac, cosa que inspira un extra de confiança en clients que poden compartir els mateixos problemes, gustos i inquietuds. Així que el servei de sala, millor que ningú, et podrà recomanar els plats d’una proposta que, no obstant, està destinada a conquistat tots els paladars perquè es basa en plats catalans i mediterranis: trinxat, lasanya de verdures, paella, mandonguilles a la jardinera, sorbets i gelats, crema catalana (elaborada sense ou, evidentment)...
No hi falta ni el pa, fet amb tef, un cereal originari d’Etiòpia que és ‘gluten free’. Tot surt d’aquesta cuina tan a la vista que fins i tot té una finestra que dona al carrer, cosa que no deixa de ser una declaració d’intencions: és una manera de dir al món que establiments com aquest ja són d’allò més normal en el panorama gastronòmic.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Nova instrucció als registres El Govern aprova una instrucció per fer efectiva la prohibició dels ventres de lloguer
- Successos Un piròman provoca nou incendis en mitja hora a Cambrils i deixa danys en comerços i restaurants
- Conseqüències de l’apagada El Govern té un pla b amb reserves de gasoil per si hi ha una altra apagada
- Entrevista Joan Gabriel Bergas, catedràtic en Enginyeria Elèctrica de la UPC: "Són set 'barcelones' que van caure de cop"
- PRIMER DE MAIG ¿Per què l'1 de maig és el Dia del Treball?