¡Atenció, ‘foodies’!

Berasategui a l’Algrano, Paradiso a l’Hotel Monument... quatre altres pistes ‘gastro’ que no t’hauries de perdre aquests dies a Barcelona

Els fogons de la ciutat mai s’apaguen, així que, si vols estar ‘on fire’ pel que fa a gastronomia, no et perdis aquests llocs

MAPA | Divuit bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Barcelona bona i barata: 13 llocs on gastar poc i disfrutar molt

Berasategui a l’Algrano, Paradiso a l’Hotel Monument... quatre altres pistes ‘gastro’ que no t’hauries de perdre aquests dies a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Si no és per una cosa serà per una altra, però no et quedaràs a casa veient la tele, sinó que menjaràs de meravella gràcies a aquests establiments que proposenplans per a tots els gustos.

Aquestes són les pistes gastronòmiques a Barcelona que no et pots perdre durant aquests dies.

Martín Berasategui crea un plat per al restaurant Algrano

Com ja va fer Paolo Casagrande (Lasarte) entre el març i l’abril, Martín Berasategui ha creat, junt amb el xef de l’Algrano, Gabriele Milani, un plat de pasta d’edició limitada que s’oferirà al restaurant d’aquest últim. En aquest cas, fins al 31 de juliol. Es tracta d’uns tirabuixons elaborats amb pasta fresca i preparats amb salsa de txangurro a la donostiarra, rovell d’ou ecològic i trossets de julivert.

Algrano. Tamarit, 104 (19 €)

Còctels de Paradiso al terrat de l’Hotel Monument

Ja no és necessari fer cua per disfrutar de les creacions de Paradiso, elegit com la millor cocteleria del món aquest any. Cada dimecres d’estiu, els beuratges del mític local del Born es poden provar a la terrassa Verbena, dalt de l’Hotel Monument, de 19.00 a 1.00 hores. A l’octubre, agafarà el relleu Hallo Cocktail Bar, al mateix establiment, a peu de carrer.

Verbena (Hotel Monument). Passeig de Gràcia, 75.


David Seijas selecciona els vins de l’Hotel Barcelona Edition

L’hotel The Barcelona Edition ha fitxat l’exsommelier d’El Bulli David Seijas per crear una nova carta de vins. L’expert, Nas d’Or 2006 i Premio Nacional de Gastronomía 2011, s’ha aliat amb el xef executiu de la casa, Pedro Tassarolo, per elegir les ampolles que millor funcionen amb l’oferta gastronòmica dels bars i restaurants de l’establiment (Veraz, The Roof, Cabaret i Punch Room).

The BCN Edition. Avinguda de Francesc Cambó, 14.


El més de nou de Brunch & Cake, a l’Eixample

Notícies relacionades

Un dels establiments més exitosos en el món dels ‘brunchs’ és el Brunch & Cake. L’obertura d’un nou local a l’Eixample, el sisè a Barcelona des que va començar la seva etapa el 2010, confirma que els seus plats vistosos, acolorits, abundants i ‘instagramejables’ continuen captivant legions de fans. Ara, amb una carta més àmplia que inclou més opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.

Brunch & Cake. Diputació, 329.