A Madrid

Tots els detalls d’Omeraki, el nou restaurant de Chicote

  • En ple barri de Salamanca, el xef afronta amb il·lusió la seva nova aventura empresarial

Tots els detalls d’Omeraki, el nou restaurant de Chicote
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Alberto Chicote acaba d’obrir un nou restaurant a Madrid anomenat Omeraki després de desvincular-se de Yakitoro. El cuiner aborda aquesta nova aventura empresarial de la mà d’Inmaculada Núñez, la seva parella i sòcia.

En ple barri de Salamanca, el presentador de ‘Pesadilla en la cocina’  aposta per un nou concepte de restaurant començant pel nom. La ‘o’ d’Omeraki simbolitza la perfecció del cercle en la cultura japonesa. La paraula ‘meraki’ prové del grec i, a més de ‘sabor’, significa posar l’ànima en alguna cosa que t’apassiona. La carta promet ser canviant i de temporada.

El xef dona la benvinguda als comensals en una extensa biblioteca amb llibres de tot tipus. Dins del local, tot és ampli, extens i amb un aire modern. Les taules estan al voltant d’una illa on s’ultimen les preparacions. Al fons, una gran cuina amb vidres perquè els clients puguin veure el que es fa allà dins.

Notícies relacionades

 El restaurant compta amb dos menús: el Festival, que val 78 euros, i l’Homenatge, una mica més llarg, de 96 euros.

Com a presentació, l’equip de Chicote prepara un plat de benvinguda elaborat amb all negre amb un assortiment de pans. Després arriben els aperitius, després els entrants i finalment els principals.