DEMANA ALS SEUS COL·LEGUES QUE «AGUANTIN»
Diverxo no reobrirà després de passar la quarantena per les noves restriccions de Madrid
El xef David Muñoz seguirà a Goxo, el seu servei de cuina a domicili, i Streetxo, la seva proposta més desenfadada on crearà plats nous
El restaurant DiverXO, amb tres estrelles Michelin a Madrid, ha anunciat que, passades les dues setmanes de quarantena de l'equip després de detectar-se diversos casos de Covid-19 que els van portar a tancar, no obrirà de moment a causa de les noves restriccions d'aforament i horari establertes a la capital.
En un vídeo a Instagram, el seu copropietari i cuiner, David Muñoz, ha explicat que tot i que ho tenien «tot llest» per a la reobertura, «no serà possible de moment a causa de les noves normes i restriccions que s'han posat a Madrid i sobretot per a l' hosteleria madrilenya».
Més informació (Auto)
Título notícia (Auto)
Més informació (Auto)
Título noticia (Auto)
Aniran estudiant «setmana a setmana» la tornada a l'activitat «en funció de com evolucionin o com es flexibilitzin aquestes mesures», ha afegit.
Seguirà a Goxo i Streetxo
Muñoz, que no falta als serveis de Diverxo, cuinarà ara a Goxo, el seu servei de menjar a domicili, i Streetxo, la seva proposta més desenfadada, on farà «plats nous» per «continuar millorant el restaurant».
Tot i que el cuiner ha reconegut que estan sent «temps molt difícils per a la societat en general i unes setmanes especialment complicades per a l'hostaleria madrilenya», ha transmès un missatge d'«ànim i esperança a tots els hotelers de Madrid».
«No llanceu la tovallola, continueu esforçant-vos perquè al final del túnel hi ha una llum» per a una ciutat «cosmopolita, generosa, oberta al món» amb «un munt de gent que està desitjant tornar als restaurants, als bars i a qualsevol altre tipus de negoci d'hostaleria».
Missatge d'esperança
Per això ha demanat als seus col·legues de professió que «aguantin una miqueta més», ja que confia que «més aviat que tard tornarem a omplir aquests negocis d'hostaleria que tan necessaris són, no només per als hotelers, sinó per a tots els ciutadans, perquè l'hostaleria transmet alegria, té una funció social d'ajuntar la gent i d'ajudar que la gent se senti una mica més optimista».
«Això ho tirarem endavant entre tots els hotelers, perquè Madrid torni a ser destinació gastronòmica nacional i mundial. I jo el primer que posaré de la meva part perquè sigui així. Molta força a tota l'hostaleria madrilenya, molts ànims, ¡som-hi, Madrid!», ha proclamat David Muñoz.
Notícies relacionadesDiverxo va haver de tancar uns dies a finals d'agost després de patir un petit incendi i el passat 21 de setembre va anunciar una altra aturada després de detectar-se «alguns casos» positius de Covid-19 entre el seu equip.
No és l'únic restaurant amb estrelles Michelin que ha anunciat un tancament temporal per les noves restriccions aplicades a l'hostaleria madrilenya, entre elles aforaments més reduïts, eliminació de barres i no rebre clients a partir de les deu de la nit, ja que ahir ho van comunicar també A'Barra i Álbora.
- Segona vida (25) / LUIS MILLA "Hisenda em va fer una inspecció quan me’n vaig anar del Barça al Madrid"
- Canvi climàtic Joan Roig dimiteix com a alcalde d’Alcanar a ‘Salvados’: «Ens ve una cosa molt greu, molt greu»
- Joan Roig, d’Alcanar, primer alcalde que dimiteix pel canvi climàtic
- Programa solidari Catalunya es bolca contra el càncer en ‘La Marató 2025’
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
- Acord de Govern i Comuns Catalunya mantindrà la rebaixa del 50% dels bitllets del transport el 2026
- L’entorn de la zona zero «Tenim senglars davant de casa»: preocupació veïnal als municipis de la zona zero de la pesta porcina a Catalunya
- Segons ‘People’ Qui és Nick Reiner, el fill i presumpte assassí del director Rob Reiner i la seva dona: problemes amb les drogues i entrades i sortides de centres de rehabilitació
- Resum de l’Any Els més estilosos del 2025, segons ‘The New York Times’: Rosalía, Alcaraz i diverses absències clamoroses
- Desconeguts i diferents
