SELECCIÓ ESTEL·LAR
Els 5 restaurants de Barcelona favorits de Martín Berasategui
Martín Berasategui, que apadrina i participa a Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, tria els seus establiments favorits

berasategui /
Martín Berasategui apadrina el festival gastronòmic Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, en què 13 restaurants oferiran tota mena d’experiències gastronòmiques del 14 al 24 de març. El xef basc, enamorat de Barcelona, tria els seus 5 restaurants favorits. "Tots els seus xefs tenen un enorme talent natural", avisa.
Disfrutar
Disfrutar“D’aquest restaurant (Villarroel, 163) m’agrada tot. Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro van en coet estratosfèric. Estan fent història. Són grans entre els grans. No s’hi pot destacar un plat, sinó tots. Tot el que toquen enamoren el paladar i el cor. S’han guanyat l’estima de tothom”.
Tickets
Tickets“Saviesa, tècnica, bon gust, meticulositat... Albert Adrià és un Papa de la cuina. En aquest restaurant (Paral·lel, 164) demostra que és un xef capaç de fer dríblings, filigranes i cops de taló que creen afició per la gastronomia. Sempre deixa un record inesborrable".
Àbac
Àbac"Jordi Cruz és un xef doctoral, intel·ligent, molt generós i entranyable, amb una línia d’avantguarda i investigació molt clara; sap el que fa, i ho fa molt bé. Un xef excel·lent, un professional com una casa que té la tenacitat dels elegits. Un restaurant (avinguda del Tibidabo, 1) que et contagia i t’il·lusiona en cada cullerada. Et genera emocions diferents, té capacitat per sorprendre: un sabor t’obre la porta a un altre sabor".
Taktika Berri
Notícies relacionadesTaktika Berri“Conec Julián Fernández des que era petit. Té a veure amb els meus orígens, el vaig conèixer a Sant Sebastià. Són més que cuiners, pertanyen als meus primers anys en la vida i a la cuina. Em toca la fibra. És un restaurant (València, 169) fresc i amb caràcter, sense concessions a la galeria, que no renuncia a la qualitat. ¿Què en destacaria? Les cloïsses, els xipirons, la triperia, la carn, les verdures, els llegums, els bolets de temporada... Segueixen com sempre".
Topik
Topik"Adelf Morales va ser alumne meu. És un inconformista, un innovador. Cada detall amaga molt de saber fer i esforç, amb rigor intel·lectual, amb molta meticulositat i originalitat. És un xef jove de talla mundial. Quan vaig al restaurant (València, 199), em fascinen les seves combinacions que surten del que és habitual, el joc de gustos àcids i amargs. Et fa vibrar".
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia On menjar avui
- Innovació residencial Així és la casa de dues plantes d’Amazon: una llar amb tot inclòs i per menys de 25.000 euros
- Alerta INUNCAT La pluja torrencial colpeja el Vallès, el Maresme i el Barcelonès i deixa calamarsa i riuades en diversos municipis
- Entrevista Jordi González: «Després d’aquesta malaltia que gairebé acaba amb mi si faig alguna cosa és perquè em surt del cor»
- Dia mundial Borja Suberviola, metge intensivista: «Als hospitals cada vegada veiem més infeccions que acaben en sèpsia»
- Salut afirma que va alertar Badalona sobre l’assentament amb tuberculosi
- Barcelonejant Les 56 espelmes de Collboni i l’optimisme de la Casa Gran empresarial
- Alerta INUNCAT La pluja torrencial colpeja el Vallès, el Maresme i el Barcelonès i deixa calamarsa i riuades en diversos municipis
- Ésser humà avui
- BAIXA CONTRA EL VALÈNCIA Flick critica De la Fuente per alinear Lamine Yamal lesionat
- Protecció de la fauna Les poblacions de linx ibèric d’Espanya i Portugal trenquen el seu aïllament i aconsegueixen connectar-se