SELECCIÓ ESTEL·LAR
Els 5 restaurants de Barcelona favorits de Martín Berasategui
Martín Berasategui, que apadrina i participa a Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, tria els seus establiments favorits

berasategui /
Martín Berasategui apadrina el festival gastronòmic Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, en què 13 restaurants oferiran tota mena d’experiències gastronòmiques del 14 al 24 de març. El xef basc, enamorat de Barcelona, tria els seus 5 restaurants favorits. "Tots els seus xefs tenen un enorme talent natural", avisa.
Disfrutar
Disfrutar“D’aquest restaurant (Villarroel, 163) m’agrada tot. Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro van en coet estratosfèric. Estan fent història. Són grans entre els grans. No s’hi pot destacar un plat, sinó tots. Tot el que toquen enamoren el paladar i el cor. S’han guanyat l’estima de tothom”.
Tickets
Tickets“Saviesa, tècnica, bon gust, meticulositat... Albert Adrià és un Papa de la cuina. En aquest restaurant (Paral·lel, 164) demostra que és un xef capaç de fer dríblings, filigranes i cops de taló que creen afició per la gastronomia. Sempre deixa un record inesborrable".
Àbac
Àbac"Jordi Cruz és un xef doctoral, intel·ligent, molt generós i entranyable, amb una línia d’avantguarda i investigació molt clara; sap el que fa, i ho fa molt bé. Un xef excel·lent, un professional com una casa que té la tenacitat dels elegits. Un restaurant (avinguda del Tibidabo, 1) que et contagia i t’il·lusiona en cada cullerada. Et genera emocions diferents, té capacitat per sorprendre: un sabor t’obre la porta a un altre sabor".
Taktika Berri
Notícies relacionadesTaktika Berri“Conec Julián Fernández des que era petit. Té a veure amb els meus orígens, el vaig conèixer a Sant Sebastià. Són més que cuiners, pertanyen als meus primers anys en la vida i a la cuina. Em toca la fibra. És un restaurant (València, 169) fresc i amb caràcter, sense concessions a la galeria, que no renuncia a la qualitat. ¿Què en destacaria? Les cloïsses, els xipirons, la triperia, la carn, les verdures, els llegums, els bolets de temporada... Segueixen com sempre".
Topik
Topik"Adelf Morales va ser alumne meu. És un inconformista, un innovador. Cada detall amaga molt de saber fer i esforç, amb rigor intel·lectual, amb molta meticulositat i originalitat. És un xef jove de talla mundial. Quan vaig al restaurant (València, 199), em fascinen les seves combinacions que surten del que és habitual, el joc de gustos àcids i amargs. Et fa vibrar".
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia On menjar avui
- Transport públic Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Lliga F Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Tempesta judicial i política Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- Tempesta judicial i política L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques
- La xacra de la corrupció El soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat, la presumpta manipulació de Koldo, Ábalos i Cerdán a Catalunya
- Adéu als insectes: aquesta és la planta que has de posar a casa teva
- Un informe recent Koldo, Ábalos i Cerdán: així reconstrueix l’UCO 12 anys d’una relació que va derivar en presumpta trama de corrupció
- L’agricultura del futur El delta de l’Ebre assaja cultius alternatius a l’arròs a causa de l’augment de la salinitat del terreny davant el mar
- ESTATS UNITS El calvari de Manuel, deportat per Trump: «Vaig demanar que m’afluixessin els grillons». Els va tibar més i va dir: «a manar, al teu país»
- Consell Nacional Junts es compromet a «aprofitar» la «debilitat» de Sánchez després de la caiguda de Cerdán i obre la porta a retirar el seu suport al PSOE