Proposta nova

Amar Barcelona: un menú del dia de luxe i flexible

El restaurant de l’Hotel El Palace ofereix als migdies la fórmula ‘Amar a primera vista’, en què el preu varia segons els plats que demanes

Amar Barcelona: un menú del dia de luxe i flexible
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Amar Barcelona, la ‘brasserie’ de luxe de l’Hotel El Palace (Gran Via de les Corts Catalanes, 668) que dirigeix Rafa Zafra (Estimar), ha creat els menús ‘Amar a primera vista’, dos plats per escollir per 55 €, tres plats per 75 i 4 per 95. Menús lluny dels preus populars que resolen qualsevol migdia de qualsevol treballador, però lluny també del rècord de la ciutat, que ostenta el de Lasarte, que costa actualment 205 € i que va començar en època pandèmica a 150.

En la proposta d’Amar Barcelona hi ha una vintena de creacions, entre les quals realment costa escollir. Poden ser més lleugeres, a tall d’entrants, com les anxoves del Cantàbric i la coca fullada d’alvocat, el trio d’ostres, el lluç arrebossat i la seva ‘kokotxa’, l’amanida de cranca i l’albergínia en adob ‘sanluqueño’, o més contundents, com les mongetes de Santa Pau amb daus de tonyina i cansalada viada ibèrica, el bistec tàrtar tradicional, la cassola d’arròs amb sípia, la cuixeta de pollastre i tripa de bacallà, els sensacionals macarrons de cardenal i una ració de filet Rossini.

Notícies relacionades

Tot això, servit amb la pompa que mereix un escenari tan senyorial com el d’El Palace. L’experiència es completa amb uns bunyolets de bacallà amb melassa per començar, una mantega fresca acabada de fer, un oli i un pa de vici per anar entretenint-se durant l’àpat, i uns ‘petit fours’ per acabar.

El menú, disponible els migdies de dimecres a dissabte, va canviant cada setmana en funció de la temporada. Les tres opcions de menú inclouen aigua, cafè i postres, i es poden completar amb una copa o una ampolla de vi (a partir de 7 € la copa).