Disfruta del 2023

Vuit bons restaurants de Barcelona que has de provar abans que acabi el gener

Una manera de començar bé l’any nou és visitar aquestes adreces, on menjaràs de meravella

Vuit bons restaurants de Barcelona que has de provar abans que acabi el gener

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Si un dels teus propòsits per a aquest 2023 és disfrutar d’una bona taula, has caigut a l’article adequat. Aquí et recomanem aquests vuit bons restaurants de Barcelona, on t’ho passaràs genial menjant. ¿Què et sembla si els visites abans que acabi el mes? Així no se t’acumularà la feina, perquè aquí no parem de suggerir-te adreces suculentes.

Suru Bar

Sala, cuina i vins: tres amics amb experiència en restaurants i tres ocupacions entorn de la graella, les broquetes i el pollastre (però no sol) en un bon restaurant anomenat Suru Bar.

Taberna Kamikaze

Enric Buendía i Arístides Ribalta surfegen la cuina asiàtica, amb èmfasi al Japó, i la barregen amb salses franceses i una mirada mediterrània en aquest restaurant de l’Eixample: Taberna Kamikaze.

Bullanga

Roger Sánchez, que va ser a Terra d’Escudella, ha obert una casa d’àpats on només serveix esmorzars potents i menús de migdia: és temps de bullici i gresca. Es diu Bullanga.

Los Tortillez

Aquest restaurant que llueix una estètica desarmant dels vuitanta desplega un divertit i saborós catàleg d’elaboracions a base d’ou batut que acompanya de tapes i platets populars i saborosos. Així de bé es menja a Los Tortillez.


Al Kostat

Jordi Vilà, que l’agost del 2022 va complir discretament 20 anys al capdavant d’Alkimia, el restaurant amb estrella que dirigeix amb Sònia Profitós, renova ara l’escudella amb una mirada cinegètica i tres serveis. ¿On? A Al Kostat.


Celler Jordana

Acabat d’aterrar al barri de Sant Antoni després de l’èxit del seu primer local a Alella, aquest ‘wine bar’ proposa infinitat de bons glops per maridar amb les seves senzilles però boníssimes queixalades. Així és Celler Jordana.


Sophie

Notícies relacionades

Aquest restaurant d’ambient ‘retro’ del Born, a prop de l’Arc del Triomf, proposa creacions mil i una vegades vistes donant-los un toc diferent i divertit. Aquests són alguns dels plats que provem a Sophie.


Nuts

Els dissenyadors Lázaro Rosa-Violán i Josep Maria Morera obren una cocteleria que traspua elegància, serveix productes gurmets i acull actuacions musicals en directe. Aquests són els glops i les queixalades que pots provar a Nuts.