Cuina fusió al passeig de Gràcia

El Boulevard: glamur a queixalades

  • L'establiment, que ocupa l’espai del desaparegut centre comercial Bulevard Rosa, és un ‘lounge restaurant’ on tant pots practicar el postureig com disfrutar de ‘sushi’ creatiu.

El Boulevard: glamur a queixalades

Juan Pablo Escobar

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Hi ha establiments on només vas a menjar i ja està. N’hi ha on, a més, et serveixen uns plats tan bonics i instagrameables que no et cansaries de fotografiar-los abans de cruspir-te’ls. I hi ha llocs com El Boulevard (passeig de Gràcia, 53), on dirigiràs la càmera als plats, al local i a tu mateix i als teus acompanyants per compartir a les xarxes que ets en un dels restaurants més glamurosos de Barcelona.

Un lloc que ocupa el lloc del desaparegut centre comercial Bulevard Rosa i on, a l’ombra dels arbres del seu exuberant jardí sota sostre, elaboren plats de cuina fusió i preparen còctels fins a primeres hores de la matinada (en aquest cas, també a la planta inferior) mentre un saxofonista toca en directe, unes ‘gogós’ ho donen tot o un espectacle flamenc omple la sala de palmes. Potser el terme que més s’acosta a la seva proposta és el de ‘lounge restaurant’.

El Boulevard

Notícies relacionades

Cert, som en un lloc ideal per al postureig, però on el menjar també es mima gràcies a una carta en la qual manen el ‘sushi’ i les carns a la brasa, i on cada plat està treballat perquè entri primer per la vista i sedueixi després el paladar. Ja sigui amb una senzilla i acolorida amanida d’espinacs ‘baby’ amb peres, fruita del drac, formatge parmesà i vinagre de Mòdena o amb uns ous estrellats amb fricandó que fan una flaire molt bona. 

Triomfen igual l’entrecot Nebraska filetejat que els ‘nigiris’, ‘uramakis’, ‘futomakis’ i ‘sashimis’ en els quals no sembla haver-hi límit per a la creativitat dels cuiners. Un bon exemple d’això són els uramakis de foie, formatge fresc, tòfona negra, figues macerades i anguila, i de llamàntol, gamba, cogombre, xia, tàrtar de papaia, caviar de gerds i salsa de bitxo groc.