Gastronomia

Aquests són els restaurants favorits de Leo Messi a Barcelona

Encara ara, el davanter de Rosario aprofita els seus dies lliures per tornar a disfrutar dels millors plats de Barcelona

Aquests són els restaurants favorits de Leo Messi a Barcelona

@PSG_inside

2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

L’amor de Leo Messi i la seva família per la ciutat de Barcelona és una cosa inqüestionable en el dia d’avui. Malgrat el seu trist adeu l’estiu passat, quan es va confirmar la marxa de l’astre argentí al París Saint-Germain, el set vegades guanyador de la Pilota d’Or manté intacte el carinyo cap a la que ha sigut casa seva pràcticament tota la seva vida adulta.

Durant les dues dècades que ha viscut a la capital catalana, Messi ha disfrutat d’innombrables dinarsi sopars amb els seus familiars i amics. De fet, encara ara, el davanter de Rosario aprofita els seus dies lliures per tornar a disfrutar dels millors plats de Barcelona. En la seva entrevista amb Jordi Évole, el de Rosario va revelar quins són els seus restaurants favorits de tota la província barcelonina.

Casanova Beach Club

Aquest restaurant ubicat al passeig marítim de Castelldefels, just davant de la platja, compta amb diferents espais repartits dins dels seus 1.000 metres quadrats. Amb capacitat per a 250 comensals, el també conegut com a CBC disposa d’un xiringuito amb els millors plats de ‘finger food’ que obre els caps de setmana i dies festius.

També hi ha un club que obre tots els dies per disfrutar del catàleg de copes i la música dels millors ‘dj’. El recinte és ideal per a les jornades d’estiu, ja que també compta amb una gran piscina amb hamaques i vistes al mar.

Quant a la cuina, el Casanova Beach Club combina plats mediterranis amb menjar asiàtic i de brasa. La carta ha sigut dissenyada pel xef Sergi Cócera i el sommelier Ferran Ibor, i està pensada per disfrutar d’una experiència gastronòmica exclusiva i plena de varietat en la seva oferta, que també permet fer comandes a domicili.

Ristorante Pizzeria Casanova

A prop del CBC, també al passeig marítim de Castelldefels, hi ha l’altre local favorit de Messi: el Ristorante Pizzeria Casanova. Tot i que les pizzes són el plat estrella d’aquest local de cuina italiana, la carta compta també amb tota mena de pastes, a més de carn i peix. Al seu torn, l’oferta inclou un menú del dia i un altre per a grups.

La pizzeria Casanova, inaugurada ja fa més de 25 anys, disposa de salons espaiosos, ideals per celebrar esdeveniments i festes. Dins del local es pot trobar fins i tot una zona dedicada a l’exjugador del FC Barcelona Ronaldinho Gautxo. Així mateix, des de la web del restaurant es poden fer comandes a domicili tots els dies de la setmana.