Gust internacional

Els quatre restaurants favorits dels xefs de Baló

Lena María Grané i Ricky Smith, que al seu establiment fusionen les cuines del Mediterrani i de l’Atlàntic (el nom és una contracció de Barcelona i Londres), escullen els seus temples gastronòmics

Els quatre restaurants favorits dels xefs de Baló

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Baló és la contracció de Barcelona i Londres. Els seus xefs i propietaris són Lena María Grané, del barri de Sants, i Ricky Smith, del nord de la capital britànica. I els seus plats beuen de l’Atlàntic i del Mediterrani. Però, ¿quins són els seus restaurants favorits? ¿També hi ha fusió o els seus gustos amplien horitzons gastronòmics? Aquests són els quatre restaurants favorits dels cuiners de Baló.

El Tianguis

«Un raconet de Mèxic a Barcelona (Villarroel, 42), un local petit i acollidor amb plats de plàstic i decoracions típiques d’un ‘tianguis’ (mercat) mexicà. Hi trobes un producte inoblidable. De vegades, pots disfrutar com un nen quan les coses es fan bé. ¡Imperdonable seria anar-se’n sense provar les gambes a la diabla! Estan saltejades amb salsa de xipotle».

“Diset · Diecisiete · Seventeen” is our Moments new tasting menu. The beginning of a gastronomic revolution inspired by...

Posted by Mandarin Oriental, Barcelona on Wednesday, April 13, 2022