Gust internacional
Els quatre restaurants favorits dels xefs de Baló
Lena María Grané i Ricky Smith, que al seu establiment fusionen les cuines del Mediterrani i de l’Atlàntic (el nom és una contracció de Barcelona i Londres), escullen els seus temples gastronòmics

Baló és la contracció de Barcelona i Londres. Els seus xefs i propietaris són Lena María Grané, del barri de Sants, i Ricky Smith, del nord de la capital britànica. I els seus plats beuen de l’Atlàntic i del Mediterrani. Però, ¿quins són els seus restaurants favorits? ¿També hi ha fusió o els seus gustos amplien horitzons gastronòmics? Aquests són els quatre restaurants favorits dels cuiners de Baló.
El Tianguis

«Un raconet de Mèxic a Barcelona (Villarroel, 42), un local petit i acollidor amb plats de plàstic i decoracions típiques d’un ‘tianguis’ (mercat) mexicà. Hi trobes un producte inoblidable. De vegades, pots disfrutar com un nen quan les coses es fan bé. ¡Imperdonable seria anar-se’n sense provar les gambes a la diabla! Estan saltejades amb salsa de xipotle».
“Diset · Diecisiete · Seventeen” is our Moments new tasting menu. The beginning of a gastronomic revolution inspired by...
Posted by Mandarin Oriental, Barcelona on Wednesday, April 13, 2022
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- ACTUALITAT BLAUGRANA El FC Barcelona prepara ja el retorn a l’estadi de Montjuïc
- Evolució demogràfica Un de cada tres espanyols tindrà més de 65 anys el 2070
- Les batalles del Madrid Florentino declara la guerra a tothom
- Jornades sobre història Cita d’intel·lectuals i militars a Poblet
- TELEVISIÓ I MAS Sandra Barneda