Bons, bonics i barats

Quatre menús de migdia per menys de 13 euros

  • Menjar bé és possible per unes quantes monedes. I, si no ens creieu, us desafiem a visitar aquests quatre restaurants de Barcelona

Quatre menús de migdia per menys de 13 euros
Es llegeix en minuts

¿Qui va dir que menjar bé és sinònim de pagar més? En aquests quatre restaurants serveixen menús de migdia laborable per menys de 13 euros. I són boníssims.

‘Newsletter’ Cata Mayor

Pau Arenós us explica cada setmana els secrets més ben guardats per disfrutar del bon menjar dins i fora de casa.

Subscriviu-vos-hi

Preneu-ne nota, perquè us estalviareu pasta mentre disfruteu de valent.

Can Boneta

Joan Boneta segueix la tradició de servir arròs un dia de la setmana, estrella d’un dels serveis de migdia més valorats de Barcelona, un luxe possible, ja que per 13 euros, Joan Boneta i el seu germà Antoni posen a la taula tres entrants, un plat principal, unes postres, una copa i pa de la Fleca Balmes).

Resum de Pau Arenós: «Menú de migdia de cinc estrelles, cinc puntes, cinc forquilles i polze aixecat». Tota la informació sobre Can Boneta és aquí.


Amaica

Després d’haver passat per restaurants de pes com ara el Mugaritz, l’Alkimia i el Gresca, Carlos Salvador obre un petit establiment amb terrassa i plats amb poder.

A l’Amaica donen menjar a la carta per uns 20 euros, amb un menú de migdia de 12,20; i mig menú ¡per 9!

«I no són plats de tràmit, de pim-pam, de desgana i demolició, sinó construccions ben afinades», avisa Pau Arenós, que va visitar el restaurant fa uns dies. Aquesta és la crònica de l’Amaica.


Claris 118

Després dels anys d’Espai Kru, Ever Cubilla encén focs junt amb Laura Monedero en un local de dues plantes: a peu de carrer, un restaurant de cada dia i, a dalt, un altre gastronòmic que anomenaran Étnik.

A baix presenten un potent menú de migdia per 13 euros, i mitjos menús, a un preu econòmic amb vuit primers, vuit segons i set postres. Aquí teniu més informació sobre el Claris 118.


Terra d’Escudella

Notícies relacionades

A Terra d’Escudella s’han proposat complir amb el destí que dona nom al restaurant i servir diàriament, avisant al fer la reserva prèvia, escudella i carn d’olla al complet. Costa 14,50 euros.

Però el menú de migdia laborable, amb plats de cuina tradicional catalana, surt per 12 euros. Per saber-ne mésm sobre el Terra d’Escudella, cliqueu aquí.