Selecció sense trucs

Els cinc restaurants favorits del Mag Lari

  • El popular il·lusionista recomana restaurants de diverses poblacions catalanes on sempre ha menjat bons plats sense trampes

Els cinc restaurants favorits del Mag Lari
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Mag Lari, que està de gira per Catalunya amb ‘Una nit amb el Mag Lari’ (el que queda de febrer actuarà a Mollerussa i Montcada i Reixac), sempre ha tingut clars els seus gustos culinaris. Vol plats sense complicacions, sense trampes. I com que viu a Castellserà, un poblet de la comarca de l’Urgell, ens descobreix alguns establiments de la província de Lleida i altres d’ubicats en poblacions per on s’ha mogut durant els últims anys. Aquests són els seus cinc restaurants favorits.

La Cava

«El recomano perquè durant els anys que vaig estar vivint a Tàrrega hi anava molt. És d’un cuiner amic meu, Albert Marimon, i he de dir que la seva cuina és boníssima, és molt original i totes les seves tapes són superelaborades».

La Cava. Avinguda del Raval del Carme, 8. Tàrrega (Lleida). Telèfon: 973 31 13 80.


Lo Carreró

«M’agrada molt per l’espai: és un antic carrer del poble de Montgai que havia estat tancat durant molts anys. Fa un temps, l’ajuntament ho va rehabilitar tot i el va convertir en un espai cultural i gastronòmic amb molt encant».

Lo Carreró. Carrer de Domènec Cardenal, 2. Montgai (Lleida).


L’Antic Bocoi del Gòtic

«Aquest restaurant és al Gòtic de Barcelona, i el conec des de fa molts anys. M’agrada anar allà pel seu assortiment de formatges i patés, entre moltes altres coses, però sobretot pels formatges, perquè m’agraden de tot tipus».

L’Antic Bocoi del Gòtic. Baixada de Viladecols, 3. Barcelona. Telèfon: 93 310 50 67.


La Cosa Nostra

«Aquest restaurant de Cervera no podia faltar en la meva elecció perquè m’encanten les pizzes. Però és així, ho he confessar, em tornen boig. I aquí fan unes pizzes boníssimes. Ara que visc a Castellserà [Urgell] i em queda a prop de casa, hi vaig cada dos per tres».

La Cosa Nostra. Carrer de l’Antic Camí de Castellnou, s/n. Cervera (Lleida). Telèfon: 973 53 31 90.


Fonda Marina

Notícies relacionades

«Quan vivia a Tiana m’agradava anar a aquest restaurant de Montgat, que té més de 100 anys, per la seva cuina mediterrània superguai: arrossos, peix... A més té una cosa que m’encanta: està a primera línia de mar».

Fonda Marina. Camí Ral, 151, Montgat (Barcelona). Telèfon: 93 469 25 06.