TAULES ESTEL·LARS
Els 5 restaurants preferits de Sergio i Javier Torres
Els xefs bessons del biestrellat Dos Cielos trien els seus locals favorits de Barcelona

La terrassa del restaurant Tram Tram.
Sergio i Javier Torres, els mediàtics i divertits bessons cuiners de Dos Cielos, estan als núvols perquè acaben d’aconseguir la segona estrella Michelin per al seu restaurant a la gala del 22 de novembre que va celebrar a Tenerife la firma de pneumàtics francesa, ubicat a la planta 24 de l’Hotel Meliá Barcelona Sky, un gratacel plantat a la Diagonal al seu pas pel Poblenou.

Quan baixen a la ciutat, des de les altures del seu temple gastronomic, freqüenten molts establiments, més senzills però no per això menys atractius. Han triat aquests cinc.
TRAM TRAM
Passió, producte, tècnica i un gran cuiner
«Ens encanta. Isidre Soler és un gran cuiner que sempre hi posa passió, producte i tècnica. I ho fa en un espai molt agradable (¡que maca que és la terrasseta interior!) i amb un servei molt detallista. Sempre que hi hem anat hi hem menjat molt bé. És un gran restaurant (Major de Sarrià, 121) que hauria de ser més reconegut».

KAK KOY
Cuina asiàtica lleugera
«La seva cuina asiàtica està molt ben feta: és molt lleugera però molt gustosa. El cap de turbot a la brasa i la parpatana estan boníssims. És curiós perquè és molt diferent del nostre estil de cuina. Deu ser per això que ens agrada molt. Ripoll, 16».

LA PUBILLA
Bons esmorzars de forquilla
«Ens agrada molt esmorzar allà (plaça de la Llibertat, 23). A vegades, quan agafem la bici per fer una volta i tenim una gana atroç, hi anem perquè sabem que ens podrem cruspir un esmorzar de forquilla. Bona cuina de mercat i un gran menú de migdia».

XEMEI
Divertit i amb bons plats
«Té a veure amb nosaltres, perquè també el porten dos bessons. És un lloc molt divertit, un caos organitzat (passeig de l’Exposició, 85). Serveixen plats molt ben fets, com el nero di sepia i la polenta. I els donen un toc de tòfona blanca quan n’és època. Atenció als seus vins».

LA VENTA
Notícies relacionadesCargols per flipar
«Uns cargols per flipar, dels millors que hem menjat, i un suflé fred de taronja de postres impressionant. Boniques vistes sobre Barcelona (estan al Tibidabo, a la plaça del doctor Andreu, s/n), espai acollidor i fantàstic tracte del senyor Vinyes. Un gran clàssic».
- Cas excepcional Alegria per als conductors a Espanya: no hauran de passar la ITV a partir de 2025 si el seu cotxe està en aquesta llista
- Descobriment Científics de Barcelona i Sichuan reverteixen l’Alzheimer en ratolins després de tres injeccions de nanopartícules: "En una hora s’han començat a veure resultats"
- Avís de l’Aemet L’arribada d’Alice, la primera gran dana de la tardor, posa en avís tot el Mediterrani per risc de pluges torrencials i inundacions
- Una dècada en obres La Generalitat estudia com accelerar el desdoblament de l’R3 de Rodalies
- Sector bancari El BBVA afirma que «no és acceptable» que el Sabadell asseguri que una segona opa podria ser a un preu superior
- Aquest és el sector que cobra més diners de la jubilació: 2.905,43 euros cada mes de la Seguretat Social
- Futbol Jordi Alba anuncia la seva retirada del futbol
- Debat de política general Salvador Illa promet 214.000 pisos més a Catalunya amb una reserva d'entre el 40% i el 50% d'habitatge protegit
- Sequera El Priorat no descarta recuperar el sistema de cisternes per a poder proveir-se d'aigua si no plou aquesta tardor
- Salut mental i audiovisual El festival de curtmetratges PSICURT celebra 10 anys reivindicant el poder del cine per parlar de salut mental