Una altra manera de menjar fruita

Dona-li joc a la síndria: osmotitzada i en una broqueta amb maduixes, mel i lavanda

Stefano Pinna, el nou xef del restaurant Fire, a l’hotel W, ens diverteix amb aquesta recepta que serveix igualment d’aperitiu que de prepostres

Dona-li joc a la síndria: osmotitzada i en una broqueta amb maduixes, mel i lavanda

Nil Calvarons

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La fruita es pot menjar de mil maneres, i una és com proposa en el restaurant Fire de l’hotel W. Amb una broqueta de síndria osmotitzada amb maduixes, mel i lavanda. Un senzill i fresc aperitiu o prepostres perfectes per a l’estiu, sobretot si va acompanyat d’una copa de cava o d’un vi de moscatell. Aquesta és la recepta per a quatre persones que prepara el nou xef de l’establiment, l’italià Stefano Pinna, que el serveix com un dels aperitius del dia, que canvien contínuament.

Notícies relacionades

Ingredients

  • 1/4 de síndria

  • 8 maduixes grans

  • 250 ml d’aigua

  • 250 g de sucre blanc (per a l’almívar)

  • 1 branca de menta

  • 50 g de mel

  • flors de lavanda

Elaboració

  1. Barregeu el sucre amb l’aigua i porteu a ebullició.

  2. Afegiu-hi la menta i deixeu refredar a la nevera.

  3. Talleu la síndria a cubs i marineu-la amb l’almívar. Si disposeu d’una envasadora al buit, envaseu els cubs amb una mica d’almívar i segelleu la bossa al 100% de buit.

  4. Talleu les maduixes a cubs i munteu unes broquetes de fusta amb els cubs de síndria i de maduixes. Enceneu la brasa.

  5. Barregeu la mel amb les flors de lavanda i amb l’ajuda d’un pinzell pinzelleu les broquetes.

  6. Passeu les broquetes ràpidament sobre la brasa calenta, pinzelleu una mica més de mel i lavanda.

  7. Serviu decorant amb uns brots o flors.