Una altra manera de menjar fruita
Dona-li joc a la síndria: osmotitzada i en una broqueta amb maduixes, mel i lavanda
Stefano Pinna, el nou xef del restaurant Fire, a l’hotel W, ens diverteix amb aquesta recepta que serveix igualment d’aperitiu que de prepostres

La fruita es pot menjar de mil maneres, i una és com proposa en el restaurant Fire de l’hotel W. Amb una broqueta de síndria osmotitzada amb maduixes, mel i lavanda. Un senzill i fresc aperitiu o prepostres perfectes per a l’estiu, sobretot si va acompanyat d’una copa de cava o d’un vi de moscatell. Aquesta és la recepta per a quatre persones que prepara el nou xef de l’establiment, l’italià Stefano Pinna, que el serveix com un dels aperitius del dia, que canvien contínuament.
Ingredients
1/4 de síndria
8 maduixes grans
250 ml d’aigua
250 g de sucre blanc (per a l’almívar)
1 branca de menta
50 g de mel
flors de lavanda
Elaboració
Barregeu el sucre amb l’aigua i porteu a ebullició.
Afegiu-hi la menta i deixeu refredar a la nevera.
Talleu la síndria a cubs i marineu-la amb l’almívar. Si disposeu d’una envasadora al buit, envaseu els cubs amb una mica d’almívar i segelleu la bossa al 100% de buit.
Talleu les maduixes a cubs i munteu unes broquetes de fusta amb els cubs de síndria i de maduixes. Enceneu la brasa.
Barregeu la mel amb les flors de lavanda i amb l’ajuda d’un pinzell pinzelleu les broquetes.
Passeu les broquetes ràpidament sobre la brasa calenta, pinzelleu una mica més de mel i lavanda.
Serviu decorant amb uns brots o flors.
Temes:
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Guardiola, a prop de firmar el divorci
- Entrevista amb Anna Bacardit Càncer de mama metastàtic amb menys de 30 anys: «Mai em vaig trobar malament, per això no ho esperava»
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles