Sabor amb molt ritme

T’ensenyem a fer el sandvitx favorit d’Elvis Presley

  • Si vols fer una excepció i donar-te un caprici, et recomanem aquest plat tan saborós del rei del rock

T’ensenyem a fer el sandvitx favorit d’Elvis Presley

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

En la societat actual, la majoria de les persones estan conscienciades de la importància de seguir una dieta saludable i fer exercici habitualment per cuidar el nostre organisme i evitar, en la mesura que sigui possible, problemes de salut. Només cal fer un volt per la ciutat per adonar-nos que, avui més que mai, la gent analitza les etiquetes dels productes als supermercats, surt a córrer pels parcs, s’entrena als gimnasos...

Tot i això, per mantenir un estil de vida saludable és imprescindible ser flexibles i permetre’ns de tant en tant algun caprici per disfrutar d’una manera especial. I és que, l’adherència, capacitat d’allargar en el temps els hàbits saludables, resulta de vital importància per aconseguir resultats i cuidar el nostre organisme.

Si estàs pensant a regalar-te un premi calòric, aquí t’apuntem una recepta amb molt ritme. Elvis Presley disfrutava de quantitats copioses de menjar, com més greixós, millor. El rei del rock ho feia tot en gran: cantar, ballar... i també menjar. L’artista estava enamorat d’aquest sandvitx, preparat per la seva mare, que t’endinsa gastronòmicament en el seu peculiar estil de vida.

Notícies relacionades

Ingredients

  • 3 cullerades de mantega de cacauet

  • 1 plàtan pelat i tallat

  • 3 talls de béicon fregit

  • 1 cullerada i mitja de mantega

  • 2 llesques de pa blanc

Elaboració

  1. Per preparar el sandvitx favorit d’Elvis Presley, hem d’escampar la mantega de cacauet a les dues llesques de pa i col·locar el béicon i el plàtan a dins.

  2. Cobrim l’exterior del sandvitx amb la mantega i el daurem en una paella.

  3. Aproximadament en 4 minuts la mantega de cacauet estarà fosa per aconseguir la consistència perfecta per degustar aquest plat, al qual també podem afegir sucre llustre.