«Fàcil i molt, molt bo»
VÍDEO | Las receptes fàcils de Rafuel: pasta amb gambes i llagostins
El veterà i popular ‘influencer’, amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquesta pasta amb gambes i llagostins
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner, ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta entrega, prepara pasta amb gambes i llagostins.
«Un plat fàcil i molt, molt bo», avança aquest popularíssim cuiner aficionat abans de posar fil a l’agulla. I, certament, així és. El vídeo demostra que és molt senzill. I per la pinta, que està boníssim.
Amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Dret dels menors Rússia intervé perquè una expresentadora de TV recuperi les seves filles a Barcelona
- Canvi d’actitud Joana Sanz demana el divorci a Dani Alves
- Shakira-Piqué Exclusiva Mamarazzis: Clara Chía pateix el seu pitjor moment
- Investigació judicial Alves s’aferra a les imatges de la discoteca per dubtar de la versió de la víctima
- Sanitat pública Els metges de Catalunya desconvoquen la vaga després d’arribar a un acord amb Salut
- Actualitat Directe | Últimes notícies sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna
- Crisi energètica Aquestes són les 10 gasolineres més barates de Barcelona avui, dimarts 22 de novembre
- Limak i el futur del Barça
- Multimèdia | Els 5 actius immobiliaris més cars de la història d’Espanya
- Nòmines ¿Quant els costa a empreses i autònoms apujar el salari mínim a 1.080 euros?