Sabor guanyador

La ‘burger’ de Messi: aquí tens els ingredients i la recepta

  • Hard Rock Cafè ven un bocata inspirat en el crac argentí amb el qual celebrar els seus triomfs o consolar-se després de les seves derrotes

La ‘burger’ de Messi: aquí tens els ingredients i la recepta
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Després de ser eliminat pel Reial Madrid en la Champions, Leo Messi potser no està en el seu millor moment anímic, però l’estrella del Paris Saint-Germain té, almenys, consol. I és gastronòmic: la seva ‘burger’. La que ha ideat Hard Rock Cafè (és una versió de la seva supervendes Steak Burger) i que vendrà fins al mes de maig per 10,95 euros (amb ou ferrat costa 2 euros més).

Aquí tens la recepta de la Messi Burger.

Ingredients

  • Pa de brioix

  • Maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat (per a la salsa fumada)

  • Enciam romà ecològic

  • 1 rodanxa de tomàquet de vinya

  • 2 hamburgueses de 90 g de carn de vedella amb certificat de benestar animal

  • 2 talls fins de formatge provolone

  • 3 rodanxes de ceba morada

  • 3-4 rodanxes de xoriço

  • 1 ou

Notícies relacionades

Elaboració

  1. Talleu per la meitat el pa de brioix i torreu-lo.

  2. En un bol, prepareu la salsa fumada amb l’ajuda d’unes varetes barrejant maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat en les proporcions que més t’agradin. Ha de recordar el chimichurri.

  3. Piqueu finament l’enciam.

  4. Talleu finament la ceba vermella i caramel·litzeu-la a foc lent en una paella.

  5. Passeu per la graella les rodanxes de xoriço.

  6. Rostiu les hamburgueses al punt de cocció desitjat i en l’últim moment col·loqueu-hi a sobre ¡els talls de formatge perquè es fonguin amb la calor.

  7. Fregiu un ou.

Presentació

  1. Unteu una de les meitats del pa amb la salsa fumada

  2. A sobre, de a baix a a dalt, col·loque-hi l’enciam, el tomàquet, les hamburgueses amb els seus talls a sobre, la ceba, el xoriço i l’ou.

  3. Unteu l’altra meitat de pa amb la salsa i tanqueu l’entrepà.