En només 15 minuts
Les receptes fàcils de Rafuel: espaguetis gairebé a la carbonara
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquests espaguetis gairebé a la carbonara
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb la seva bona mà entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i molt reeixits, «sempre amb productes de mercat, de quilòmentre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta tercera entrega prepara uns espaguetis gairebé a la carbonara.
«La farem en 15 minuts», promet aquest popularíssim cuiner aficionat. «Amb ‘guanciale’ o cansalada ibèrica, si no el trobeu», recomana el xef, que també aconsella coure la pasta dos minuts menys del que marca el fabricant perquè s’acabarà de fer a la paella. «Plat fàcil, fàcil, fàcil», resumeix.
Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar aquest any el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas' (Planeta Gastro).
- EDUCACIÓ SUPERIOR La universitat detecta mancances acadèmiques serioses en els alumnes
- Laboral Això és el que mai has de fer estant de baixa, segons els advocats laboralistes
- El vestidor del Madrid s’atipa d’un Vinícius a la baixa
- Peña Ubiña Mor un escalador a la mateixa muntanya que va matar el seu pare fa 31 anys
- Laboral ¿Com m’afecta la reducció de la jornada laboral si ja treballo 37,5 hores a la setmana o menys?
- Més competències ERC rectifica i descarta acceptar un consorci amb l’Estat per recaptar els impostos
- Comptes públics El Govern i Junts negocien de nou el sostre de despesa com a avantsala dels Pressupostos
- Mercat immobiliari Els promotors catalans van construir el 2024 la meitat dels pisos necessaris per cobrir la demanda
- Literatura Feliu Formosa publica als 90 anys tres noves obres i tres traduccions
- Confessió personal Eduard Fernández s'obre amb Évole en la seva entrevista més sincera: "Era addicte a l'alcohol i el barrejava amb coca"