Sabor infal·lible
Les receptes fàcils de Rafuel: migas amb xoriço i cansalada viada
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquestes migas amb xoriço i cansalada viada
Rafuel torna a encendre els fogons per a Cata Mayor, el canal gastronòmic d’El Periódico de Catalunya i Prensa Ibérica. Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos d’allò més, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell. En aquesta segona entrega, prepara unes migas amb xoriço i cansalada viada boníssima.
«Hi he posat una mica de xoriço picant, però això va al gust del consumidor», avisa aquest popularíssim cuiner aficionat, content amb el resultat de la seva recepta: «Un superplatàs», resumeix amb encert el xef mentre corona l’elaboració amb un ou ferrat.
Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Horta-Guinardó Les disputes obliguen a tancar l’Associació de Veïns del Carmel
- Futbol El Barça va concedir a Limak l’obra del Camp Nou malgrat que un informe tècnic li atorgava la pitjor puntuació
- Testimoni Commoció a València per l’home trobat mort després de 15 anys: «Mentre pagues, ningú es preocupa de si ets viu»
- Baròmetre d’octubre Enquesta del CIS: El PSOE amplia a 15 punts el seu avantatge sobre el PP, que torna a retrocedir
- Seguretat Social El Govern proposa apujar la quota dels autònoms entre 11 i 200 euros el 2026