Sabor infal·lible
Les receptes fàcils de Rafuel: migas amb xoriço i cansalada viada
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquestes migas amb xoriço i cansalada viada
Rafuel torna a encendre els fogons per a Cata Mayor, el canal gastronòmic d’El Periódico de Catalunya i Prensa Ibérica. Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos d’allò més, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell. En aquesta segona entrega, prepara unes migas amb xoriço i cansalada viada boníssima.
«Hi he posat una mica de xoriço picant, però això va al gust del consumidor», avisa aquest popularíssim cuiner aficionat, content amb el resultat de la seva recepta: «Un superplatàs», resumeix amb encert el xef mentre corona l’elaboració amb un ou ferrat.
Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Referent crític Felipe González amenaça de deixar de votar el PSOE si el Constitucional avala la llei d’amnistia
- En el ple El TC declara constitucional l’amnistia del procés amb els vots de la majoria progressista
- Accidents en platges i piscines La Vall d’Hebron ja ha atès dos lesionats medul·lars per capbussades aquest estiu: «És una cosa evitable i no descendeix»
- Maltractament a gent gran La Fiscalia de Barcelona investiga una vintena de cuidadores i familiars per abús econòmic d’avis
- Previsió meteorològica Un avís del Meteocat: ¿treva a Catalunya?
- Terrines d’autor Els gelats amb els gustos més originals
- Anàlisi Sense diàleg no hi ha futur
- Anàlisi El valor de liderar una pime
- Gegant siderúrgic Els Rubiralta, eximits de pagar 504 milions als amos de Celsa
- Relleu a l’entitat / La nova junta directiva Teresa Garcia-Milà, primera dona que assumeix la presidència del Cercle