Bocins addictius

Dia Internacional de la Xocolata: Quatre receptes de xocolata de vici

  • Si vols donar curs a la teva passió per aquest ingredient, prova amb alguna d’aquestes idees. En voldràs més i més i més...

Dia Internacional de la Xocolata: Quatre receptes de xocolata de vici
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Amb motiu del Dia Internacional de la Xocolata, et proposem aquestes quatre receptes amb les quals donaràs curs a les teves dues passions: cuinar i menjar xocolata.

1. Xocolata xips cookies

Les xocolata xips cookies són les galetes més populars dels Estats Units des de fa més de 80 anys, i Betina Montagne (de l’obrador de pastisseria americana Wonder Cookies) s’ha aliat amb la firma de xocolates belga Callebaut per fer una recepta amb cinc versions d’aquest clàssic de la rebosteria de l’altre costat del bassal, segons la cobertura de xocolata que hi posi per sobre. Aquí tens la recepta de les xocolata xips cookies.


2. Suflé de xocolata de Jordi Roca

030620 roca2 16 9 elperiodico / periodico

La recepta que Jordi ensenyarà al periodista Pau Arenós és un suflé de xocolata. És apte per als intolerants a la lactosa i els celíacs, lleuger i... ¿saludable? Ho pots comprovar clicant aquí i sabràs com és aquesta deliciosa recepta de suflé de xocolata.


3. Raw bites de dàtils

La xef Viky Valls explica com fa aquests bombons saludables sense sucre / JOAN CORTADELLAS

Notícies relacionades

Aquests bombons: són molt fàcils, molt bons i molt saludables perquè no porten sucre. Els fa la xef Viky Valls, del restaurant Maai. Si vols saber com es fan els raw bites de dàtils, aquí tens la recepta.


4. Galetes amb nous i llavors de xocolata

Acabem la selecció per celebrar el Dia Internacional de la Xocolata jugant a la cuina amb la proposta d’una de les nostres lectores, que es va publicar en el nostre Club de Cuina i que resulta ideal com a postres i/o berenar. Són unes dolces galetes amb nous i llavors de xocolata que prepara Montse Salinas. Aquí tens tota la informació per saber fer les seves galetes amb nous i llavors de xocolata.