‘Actors secundaris’

4 receptes senzilles rematades amb bolets

  • Són un acompanyament ideal a qualsevol plat. Aquí et donem quatre idees que et sorprendran i t’agradaran

4 receptes senzilles rematades amb bolets
Es llegeix en minuts

Els bolets sempre han sigut un acompanyament ideal a qualsevol plat. És igual si és per donar volada a un arròs o a una carn o una crema. Et donem quatre exemples de receptes senzilles rematades amb bolets que fan quatre cuiners professionals. Segur que alguna t’encaixa.

Arròs melós de conill, pollastre, espàrrecs, bolets i trufa

«Aquest plat ens reuneix a tota la meva família al voltant d’una taula», explica Carlos Cases, xef del restaurant Dos Torres. No és estrany, perquè té una pinta sensacional. Si vols fer-lo tu a casa, aquí et deixem la recepta d’arròs melós de conill, pollastre, espàrrecs, bolets i trufa.


Fideuà d’algues, bolets i carxofes

«Aquest plat marca un abans i un després a l’hora de treballar amb productes innovadors com les algues, que em van obrir un gran ventall de possibilitats gastronòmiques», explica Teresa Carles, xef de Teresa Carles i Flax & Kale. Pots consultar aquí la recepta de fideuà d’algues, bolets i carxofes.


Cremós de moniato, bolets i col kale

Laura Veraguas, xef del restaurant Iradier, s’ha inspirat en la terra i els seus diferents elements per crear aquest plat que tant li agrada i que tant agrada als seus clients. «Simbolitza les diferents capes de la terra. El moniato és el que és sota; els bolets, el que trobem sobre la superfície al voltant dels arbres, i la col kale, el que forma part de la vegetació», resumeix. Aquesta és la recepta de cremós de moniato, bolets i col kale.


Pollastre lacat amb mel i llima i bolets a la brasa

Et pot interesar

Tomás Rodríguez, del desaparegut restaurant Axarquía, al Prat de Llobregat, recorda aquesta recepta amb molt carinyo. «Va ser el primer plat que vaig fer amb pollastre pota blava, propi de la meva comarca, el Baix Llobregat. Era una cosa diferent però va agradar moltíssim».

Aquí tens la recepta de pollastre lacat amb mel i llima i bolets a la brasa.