la recepta de la meva vida
Recepta d'ous ferrats amb xipirons
"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria

"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents. Reunions entranyables al voltant d’una taula sense mòbils. ¡Això sí que era una bona xarxa social!", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria.
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 4 ous frescos de corral
- 300 grams de xipirons nets
- 2 alls
- 2 bitxos picants petits
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Salpebrar els xipirons i saltejar-los en una paella amb l’all i el bitxo picant fins que perdin la seva pròpia aigua. Incorporar-hi els xipirons només quan l’all s’hagi daurat.
Notícies relacionades2. Salar els ous i fregir-los en oli d’oliva. A l’acabar, posar-los en dos plats. Col·locar els xipirons a sobre dels ous ferrats, repartint-los equitativament. Rectificar de sal i pebre.
3. Es recomana trencar els ous i barrejar amb els xipirons.
- Al passeig de Gràcia Un particular paga la xifra rècord de més de 40 milions per l’àtic més desitjat de Barcelona
- Barcelona Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris
- Negociacions encallades Veïns de l’Eixample temen una allau de peticions per obrir bars i botigues: «Destrossaria els nostres barris»
- Canvi de tendència La T-Usual enterra el lideratge històric de les T-10
- ‘El meu planeta em necessita’ Estem fartes de les ‘totebags’
- Noves llengües Softcatalà incorpora un traductor automàtic entre japonès i català
- Jornada de Lliga Almeria-Espanyol, en directe ‘online’
- Handbol Mundial d’handbol: Espanya s’estavella davant el mur danès i lluitarà pel bronze (23-26)
- L’espiral de la llibreta | Article d’Olga Merino Tot va començar amb Lilith, la dona que va abandonar a Adam
- Terrorisme Detingut a Girona un presumpte gihadista en «avançat procés de radicalització»