la recepta de la meva vida
Recepta d'ous ferrats amb xipirons
"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria
quim /
"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents. Reunions entranyables al voltant d’una taula sense mòbils. ¡Això sí que era una bona xarxa social!", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria.
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 4 ous frescos de corral
- 300 grams de xipirons nets
- 2 alls
- 2 bitxos picants petits
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Salpebrar els xipirons i saltejar-los en una paella amb l’all i el bitxo picant fins que perdin la seva pròpia aigua. Incorporar-hi els xipirons només quan l’all s’hagi daurat.
Notícies relacionades2. Salar els ous i fregir-los en oli d’oliva. A l’acabar, posar-los en dos plats. Col·locar els xipirons a sobre dels ous ferrats, repartint-los equitativament. Rectificar de sal i pebre.
3. Es recomana trencar els ous i barrejar amb els xipirons.
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- Apunt Camí de l’urinari
- Has treballat menys de 25 anys? Així és com pots aconseguir les cotitzacions gratuïtes de la Seguretat Social
- Envelliment i salut mental: acceptar-se, empoderar-se, créixer
- Tecnologia i psicologia Un de cada vuit adolescents recorre a la IA en moments de malestar emocional
- El Barça fregeix l’Olympiacos amb defensa i 13 triples
- Tsygankov ressuscita un Girona que aconsegueix sortir del descens
