la recepta de la meva vida
Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada
«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 280 g de pèsols
- 120 g de botifarra negra
- 120 g de botifarra crua
- 100 g de papada
- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana
- 2 g de pebre negre en gra (molinet)
- 20 g d’oli oliva verge extra
- Una cullerada sopera d’aigua
ELABORACIÓ
1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent.
2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.
ACABAMENT I PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.
2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.
- La recepta d’Erra "S’ha de tractar Aliança Catalana com Vox"
- LA INTRAHISTÒRIA DE LA CONTINUÏTAT DE XAVI El dia que Echevarría va emergir com a president del Barça
- CRISI HÍDRICA A CATALUNYA El final de l’emergència més a prop
- Tones de deixalles en una zona protegida del Besòs
- HANDBOL El Barça torna a guanyar el PSG i segella la sisena Final Four seguida
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Maten a trets un home al mig del carrer i a plena llum del dia al barri del Besòs de Barcelona
- Qüestionari intergalàctic ¿La Força t’acompanya? Celebra l’aniversari de ‘Star wars’ amb aquest test
- Cita amb les urnes Així pots deslliurar-te d’anar a la mesa electoral
- Camí de les urnes | Revisió dels sis reptes de país Un finançament que no convenç