la recepta de la meva vida
Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada
«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 280 g de pèsols
- 120 g de botifarra negra
- 120 g de botifarra crua
- 100 g de papada
- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana
- 2 g de pebre negre en gra (molinet)
- 20 g d’oli oliva verge extra
- Una cullerada sopera d’aigua
ELABORACIÓ
1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent.
2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.
ACABAMENT I PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.
2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Barcelonejant La nit que Basté va robar una corbata
- Com evitar les trucades ‘spam’ Ni respondre ni bloquejar el número: això és el que has de fer per acabar amb les trucades ‘spam’ per sempre
- Pogacar triomfa en el Dauphiné davant Vingegaard
- Russell s’imposa en el caos de McLaren al Canadà
- La lliçó del compromès Leo Messi
- Un PSG insaciable esclafa l’Atlètic