la recepta de la meva vida
Recepta de musclos amb crema de llet
Odkhuu Erdenebayar: "És un plat molt especial perquè amb aquesta recepta vaig superar les proves per entrar a 'Masterchef"
Odkhuu Erdenebayar, del restaurant Odkhuu’s Kitchen, explica la recepta els musclos amb crema de llet. /
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
- 1 kg de musclos
- 250 ml de vi blanc
- 1 porro
- 5 g de coriandre
- 50-70 g de mantega
- 40 ml de nata líquida
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
1. Bullim els musclos amb vi blanc durant 3-4 minuts perquè s'obrin.
2. Retirem el líquid de la cocció dels musclos.
3. Tallem el porro a làmines fines i el fregim amb la mantega i la nata. Hi afegim el coriandre i ho salpebrem al gust.
Notícies relacionades4. Aboquem el porro amb la crema a l'olla dels musclos.
5. Ho servim al plat.
Temes:
- Situació de vulnerabilitat L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Tècniques delictives Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Entrevista a Guillermo Peinado El truc de Guillermo Peinado, la gran promesa espanyola de l'escalada: “El focus el poso a escalar bé i gaudir, no en els resultats”
- Sanitat pública Avís de la Seguretat Social als pares amb fills menors de 26 anys: situació a tenir en compte
- Actualització de la declaració de béns Surten a llum els diners que Pedro Sánchez té al banc
- El tauler polític Així estan les enquestes de les eleccions generals a Espanya