PLAT EMBLEMÀTIC
L'escudella i carn d'olla, plat favorit dels catalans

escudella
L'escudella i carn d’olla s'ha proclamat com a plat favorit dels catalans en el concurs que ha organitzat la revista 'Cuina' amb la col·laboració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia (CREG) i el patrocini de Estrella Damm. Els vots del públic han determinat que aquesta recepta, apadrinada pel xef Joan Roca, és la preferida dels catalans després d'imposar-se en l'última fase de votacions, que ha durat 10 dies, al pa amb tomàquet, l'altre finalista del concurs, que havia sigut recolzat per Ferran Adrià.
La votació ha sigut molt ajustada i la diferència entre els dos plats ha sigut només de 62 vots: 5.127 per a l'escudella i carn d’olla i 5.065 per al pa amb tomàquet.
Temes:
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou
- Investigació ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Apagada Què ens passa amb la fi del món?
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Enquesta flaix Gairebé un 60% dels espanyols veuen «insuficient» la informació del Govern durant l’apagada, segons el CIS
- El moment del vi Falset obre la temporada primaveral de fires i mostres vinícoles a Catalunya