Sabor rodó

El millor tortell clàssic de Reis de Catalunya es ven al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat

  • La Pastisseria Joan, amb dos locals al Baix Llobregat, guanya el concurs de tortells

El millor tortell clàssic de Reis de Catalunya es ven al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La tercera edició del concurs Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya, que corona el millor tortell de Reis català, ja té guanyador: el jurat de professionals, que ha tastat a cegues les peces presentades a concurs, ha distingit la de la Pastisseria Joan, amb locals al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat. La peces de l’obrador que dirigeix Albert Sánchez han superat les de la Pastisseria Larrosa (Flix) i Casamoner (Girona).

Notícies relacionades

Aquest certamen, en què han participat professionals de la fleca i la pastisseria s’ha celebrat aquest dimecres a l’Estació del Nord de Barcelona sota l’organització de l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panàtics.

Una bona manera de donar més notorietat a aquest producte que, a més, té un vessant solidari, ja que tots els tortells s’han portat el mateix dimecres a la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa (sota la direcció de Sor Maria Lucía Caram), El Chiringuito de Dios, Fundació Arrels i Hospital de Campanya de Santa Anna. Cada participant ha presentat dos o més tortells. Un perquè el jurat fes les seves valoracions i l’altre (o els altres) per entregar-los a diferents entitats socials. L’any passat va guanyar el Forn Tarraconense (Tarragona) i l’anterior, el Forn Cal Mosso (Vilassar de Dalt).