Aquest restaurant japonès té les millors vistes de Barcelona: està just al costat de l'estació de Sants

El restaurant Nobu Barcelona, situat en la planta 23 del Nobu Hotel Barcelona, ha incorporat nous plats amb essència japonesa i ingredients que recorren la geografia espanyola

També ha renovat la seva carta de còctels amb propostes molt interessants, elaborades amb ingredients del país asiàtic

Aquest restaurant japonès té les millors vistes de Barcelona: està just al costat de l'estació de Sants

Cedida

3
Es llegeix en minuts
Xavier Oliva

La cuina japonesa ha conquistat els cors dels comensals de tot el món. Els seus plats transmeten tradició, al mateix temps que creativitat. Barcelona ha estat sempre l'escenari ideal per al desenvolupament d'aquesta mena de cuina pel seu caràcter cosmopolita. A la ciutat comtal existeixen milers d'opcions, però si cal destacar un referent de la cuina japonesa és, sense cap dubte, el Nobu Barcelona.

La marca d'hotels i restaurants de Nobu Matsuhisa va aterrar a Barcelona l'any 2019 amb una proposta que ha funcionat al voltant del món. Un concepte que compta ja amb 30 anys a la seva esquena, des que va obrir el primer restaurant de la cadena a Nova York. Situat a la part alta del Nobu Hotel Barcelona, just al costat de l'Estació de Sants, el Nobu Barcelona ha conquistat a la ciutat amb una cuina que és una experiència única per als sentits, en un entorn idíl·lic i amb unes vistes majestuoses.

El Nobu Barcelona està situat en la planta 23 del Nobu Hotel Barcelona i té unes vistes espectaculars /

Cedida

El Nobu Barcelona renova la seva carta

Carlos Gómez, el xef executiu del Nobu Barcelona, i el seu equip, han renovat la carta de cap a peus. Des del passat 1 de març s'han incorporat 11 nous plats i algunes opcions especials mensuals per a cobrir cada secció de la cuina, des de la barra de sushi fins a la secció de pastisseria.

La nova carta del Nobu Barcelona és una ruta gastronòmica per Espanya, sense oblidar-se de la tradició japonesa de les seves elaboracions. Mostra d'això són plats com el Miso anticucho de xai a la planxa d'Aranda del Duero, el Rap de Cantàbria amb miso de nori, el Llobarro mediterrani cuinat a foc lent amb aguachile d'acompanyament, les Vieires gallegues a dins de tacos amb ponzu de mostassa, el Toro Tobanyaki, cuinat en un plat de ceràmica i servit directe des dels fogons; o la Tonyina Almadrada de Cadis.

Rap de Cantàbria amb miso de nori /

Cedida

El Nobu també ha tingut en compte dietes com la vegetariana i ha incorporat plats com el Tofu Mascarpone Miso. Els vegans també tenen el seu lloc amb noves propostes com el Miso blanc de porro rostit i Bròcoli amb salsa Shisoma.

El Tofu Mascarpone Miso és una de les opcions vegetarianes de la carta del Nobu Barcelona /

Cedida

Plats mensuals del Nobu Barcelona

Les seves elaboracions mensuals també segueixen el mateix estil, prioritzant el producte local per la seva frescor i qualitat. Per exemple, el Unagi Tamago utilitza anguiles del Delta de l'Ebre per a la seva elaboració, el Pop a la graella que serveixen amb puré de blat de moro i miso anticucho ve directament de Galícia, o el Tosazu de Tòfona de Toro a la brasa amb salsa de wasabi que realça la Tonyina Almadrada.

Entre aquests plats especials, destaca també el Bacallà Skrei amb salsa cruixent d'all. Un plat únic elaborat amb un dels peixos més singulars del planeta, pescats a les illes noruegues de Lofoten.

Chuko Ianaiwa /

Cedida

Nous vins i còctels al Nobu Barcelona

El menjar no seria res sense un bon maridatge. Al Nobu Barcelona ho saben i per això compten amb referències d'origen nacional i internacional que inclouen vins de baixa intervenció, és a dir, sense filtrats i sense additius; i vins de taronja. Els millors companys per als àpats que preparen als seus fogons.

La carta de còctels també s'ha renovat amb estils clàssics que incorporen ingredients japonesos. Un exemple molt clar d'aquesta combinació és el Smokey Japanese Highball, que porta whiskey japonès, o la fumada al mateix temps que refrescant combinació de Licor de sakura i tabac amb vermú sec i ginger ale. Els que busquin sabors florals, cítrics i un toc dolç, en el Nobu Barcelona elaboren el White Cotton Cloud amb vodka, flor de saüc i sorbet de Yuzu.

El Nobu Barcelona de nit /

Cedida

Per a gaudir de l'experiència de Nobu Barcelona pots reservar la teva taula en aquest enllaç.

L'experiència del Nobu Hotel Barcelona

Al Nobu Hotel Barcelona el defineixen tres conceptes: un servei apassionat, un disseny distintiu i un luxe sense pretensions. Des que va obrir les seves portes l’any 2019 ha format part de la vibrant realitat de la capital catalana. Té 259 habitacions i suites amb vistes increïbles a la ciutat comtal i espais pensats per a esdeveniments i reunions, així com un gimnàs i un elegant spa.

L’any 2023 va inaugurar el ‘rooftop’ més alt de Barcelona amb piscina, bar, zona de lounge i les millors vistes en 360º de la ciutat. Un espai amb decoració d'inspiració japonesa obert a tot el públic, indiferentment de si estan allotjats a l'hotel.