Mesures després de la Covid-19

Els restauradors de Sant Carles de la Ràpita reinventen les seves jornades gastronòmiques

14 restaurants se sumen a la iniciativa i preparen menús per portar a casa

captura

captura

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els restauradors de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) han decidit reinventar les jornades gastronòmiques i oferir una versió a domicili durant la desescalada del confinament. Entre el 8 de maig i el 21 de juny, 14 establiments del municipi oferiran menús complets per disfrutar a casa. Serà una oferta gastronòmica molt àmplia, des de la típica cuina marinera de la Ràpita fins als plats més exòtics de la gastronomia oriental, i amb preus que oscil·len entre els 11 i els 30 euros.

La informació sobre els horaris i les condicions de serveis a domicili es podran consultar a la pàgina web de turisme.larapita.cat. L'Ajuntament impulsa aquesta acció per «mantenir i dinamitzar l'activitat gastronòmica» a la població. El sector de la restauració de la Ràpita va decidir adaptar-se a les condicions del confinament i la crisi sanitària i reinventar les habituals jornades gastronòmiques de productes locals que ofereixen.

El repartiment a domicili i el 'take away' ha pres impuls amb la situació actual i és una alternativa a les estrictes mesures de distanciament i higiene a aplicar als establiments quan puguin reobrir. La regidoria de Turisme ha promogut per això les Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa. Hi participen 14 establiments i oferiran menús complets a domicili del 8 de maig al 21 de juny.

Notícies relacionades

Per a l'alcalde, Josep Caparrós, es tracta d' una «iniciativa extraordinària en temps extraordinaris» i una oportunitat per dinamitzar el sector en aquests moments complicats. Hi participaran Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Albert Guzman, Las Palmeras, Llansola 1921, TAMASHI, Freddy, Casa Vieja, Cal Manú, Marieta Taperia, Mar de Foc, Restaurant TT Taperia i Kavak. Los menús oscil·len entre els 11 i els 30 euros i es poden consultar a la web de la regidoria de turisme.