ÀPAT TRENCADOR

Bouquet Experience: menjar, beure, riure i aprendre

Aquest restaurant de l'Eixample converteix un menú temàtic en un acte interessant i divertit

bouquet

bouquet / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Difícil, per no dir impossible, trobar una proposta gastronòmica com la de Bouquet Experience (Roger de Llúria, 35). Un menú temàtic i un enòleg que és mestre de cerimònies, professor de protocol, àrbitre de futbol, showman i company de taula, entre altres coses, i que converteix l'àpat en la cosa més interessant i divertida que et pot passar en els últims mesos.

Toni Cot -apunta aquest nom perquè hauria de tenir un programa de televisió ja-, és l'home que pretén "canviar-te la vida" ensenyant-te una targeta groga perquè et serveixes malament el vi i il·lustrant-te sobre el camí de Santiago (si aquest és el tema del menú que estàs tastant).

Rialles, complicitat...

Notícies relacionades

Els comensals s'asseuen a taula i Cot, en només segons, es guanya el grup amb la seva fina ironia i les seves explicacions sobre vins, gastronomia, cultura i el que calgui. Rialles, complicitat... Tanta que, sense adonar-te'n, a l'arribar a casa repasses la pel·lícula del sopar i et recordes fent el goril·la, amb cops al pit inclosos, mentre xarrupaves un vi amb la boca oberta mirant a terra. Però per fi saps com s'ha d'agafar bé una copa i amb què maridar un formatge o un peix o un marisc, entre moltíssimes altres coses.

Bouquet Experience, que a més és un restaurant de cuina catalana de mercat que suggereix maridar cada plat amb una beguda (fins i tot vodka per a una escudella), munta més d'una vintena de sopars temàtics, amb preus que oscil·len entre els 40 i els 75 euros.