HOTELS

Capses regal per a una escapada a mida

Paradors ofereix un arsenal de paquets molt variat per regalar aquest Nadal

cajas 2o19

cajas 2o19

1
Es llegeix en minuts
Joana Comas

Amb l’arribada de les dates nadalenques, es busca sorprendre amb un regal que ocupi poc espai, fet a mida i irrepetible. Els obsequis que es viuen són més personals, més enriquidors i es disfruten el doble si es comparteixen. Paradors, amb més de 90 anys cuidant el temps de relax dels seus hostes, ofereix un arsenal de paquets d’experiències ideal per regalar aquest Nadal.

Abans de comprar-ne un, s’han de plantejar les següents qüestions: ¿la persona que rebrà el regal podria dormir al Peinador de la Reina, una estança ubicada en una torre del Parador d’Oropesa? ¿Li agradaria sentir-se un personatge històric a l’acostar-se a la finestra de la capella del monestir de Chinchón, on va ser proclamat rei Felip V, avui reconvertida en una bonica suite voltada? Si és així, el regal ideal és un dels21 Packs d’Habitacions Úniques.

Habitació única del Parador d’Oropesa

Capses regal

D’altra banda, les capses regal contenen nits d’hotel temàtiques que garanteixen molt més que dolços somnis. Els foodies es delectaran de gust amb les vetllades per degustar. Al luxe de dormir en edificis singulars, envoltats de naturalesa o cultura, s’hi uneix la possibilitat d’assaborir uns exquisits sopars amb plats tradicionals, que són la fórmula perfecta perquè el regal sigui inesborrable.

Filet de porc amb foie i salsa de tòfona

Notícies relacionades

Per a algun familiar estressat, els programes Detox de la cadena hotelera s’erigeixen com una opció idònia. A Paradors com el de Viella, juntament amb la possibilitat d’allotjar-se a qualsevol dels sorprenents edificis amb spa, el ‘pack’ conté una sèrie de tractaments basats en l’eliminació de toxines. L’última moda babymoon, la segona lluna de mel abans de tenir el nadó, té també el seu espai a Paradors. A això, s’hi suma un tractament facial de 50 minuts per a la persona i per al seu acompanyant, un massatge relaxant de 25 minuts i entrada al circuit spa de 25 minuts més.

Les ofertes especials de Paradors són una font d’idees per adaptar-les al grup d’amics, a qualsevol estil de vida i a tots els gustos. Hi ha festes de bellesa només per a noies, un mix de gastronomia i balneari, hotels al mig de la muntanya per fer senderisme a primera hora del matí i després escalfar-se al costat de la xemeneia amb un bon llibre... Regala temps pensant què pot fer feliç l’altra persona i, amb l’ajuda de Paradors, fes-ho realitat.

Spa del Parador de Cadis

Temes:

Gastronomia