Bàsquet

L’aler del Barça Sergi Martínez passarà pel quiròfan

El jugador de Rubí serà intervingut aquest dijous d’una lesió al tendó rotular del genoll esquerre

L’aler del Barça Sergi Martínez passarà pel quiròfan

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Les males notícies mèdiques s’acumulen al Barça de bàsquet. El club va informar aquest dilluns que Sergi Martínez pateix una lesió al tendó rotular del genoll esquerre que l’obligarà a passar pel quiròfan aquest mateix dijous i la seva baixa s’uneix a les de l’escorta Kyle Kuric i a la de l’ala pivot Nikola Mirotic.

Després de l’operació, el club informarà del temps previst de recuperació per a l’aler blaugrana, però el període estimat en aquest tipus de lesions se situa entorn dels tres o quatre mesos. Sergi Martínez, de 23 anys, arrossega des de fa temps les molèsties al genoll. Ha anat trampejant-les durant les dues últimes temporades amb tractament i medicació. Però el dolor en aquests últims mesos s’ha aguditzat i una lesió d’aquest tipus llasta molt el seu joc físic, per la qual cosa s’ha vist obligat a parar.

La baixa de Sergi Martínez s’uneix a la de Kyle Kuric, que s’està sotmetent a diversos controls després de rebre un cop en el debut de la Lliga Endesa davant el Baskonia. El traumatisme cranioncefàlic el manté de baixa indefinida des del passat dia 4 fins que els metges consideren que la seva tornada no té cap risc.

Esperant Mirotic

Notícies relacionades

L’equip blaugrana també espera la tornada de la seva estrella, Nikola Mirotic, a causa d’unes fortes molèsties al tendó d’Aquill·es que ja van aparèixer a final de la passada temporada. L’ala pivot hispanomontenegrí treballa al marge de la plantilla blaugrana. Però els metges són optimistes i confia que pugui incorporar-se al grup en un termini curt de temps.

La pèrdua de dos exteriors obre l’opció que el club torni a explorar el mercat i es plantegi realitzar alguna incorporació per apuntalar el conjunt barcelonista, construït per lluitar per tots els títols.