BÀSQUET

El Baxi Manresa notifica sis nous positius i ja compta amb 13 casos afectats per la covid

El Baxi Manresa notifica sis nous positius i ja compta amb 13 casos afectats per la covid

BAXI MANRESA

1
Es llegeix en minuts

El Baxi Manresa continua informant de nous casos positius per covid-19 al si de la plantilla i aquest diumenge va anunciar que s’han detectat sis nous positius que s’han de sumar als altres set casos que es van comunicar entre dijous i divendres passat.

El partit de la Lliga Endesa que s’havia de disputar aquest diumenge contra el Barça i el del dimarts que ve contra el Hapoel Jerusalem de la Lliga de Campions han sigut suspesos pels casos de coronavirus a la plantilla manresana, que ja ascendeixen a tretze.

Així doncs, l’equip manresà haurà de disputar 5 partits en 12 dies per posar-se al dia amb el calendari, si no pateix cap contratemps més. El primer, contra el Hapoel Jerusalem per tancar la fase de grups de la Lliga de Campions, el dimarts 28 de desembre, a les 20:30 h.

Tots vacunats

Notícies relacionades

Altres partits ja ressituats són el Baxi Manresa-Obradoiro (dijous 30 de desembre, 19:00 h), l’Andorra-Baxi Manresa (diumenge 2 de gener, 12:30 h), el Barça-Baxi Manresa (dimarts 4 de gener, 21:00 h) i el Baxi Manresa-Reial Madrid (dissabte 8 de gener, 20:45 h).

Aquest dilluns la plantilla tornarà a passar proves PCR i el club ha informat que tots els seus integrants es troben aïllats als seus domicilis. Es pot recordar que tots els jugadors i el cos tècnic estan vacunats.

Temes:

Baxi Manresa