Bàsquet

Suspès el Barça-Baxi Manresa per set positius a l’equip manresà

Suspès el Barça-Baxi Manresa per set positius a l’equip manresà

Susanna Sáez / Efe

1
Es llegeix en minuts

El Barça-Baxi Manresa de la Liga Endesa, que s’havia de disputar aquest diumenge (12:30 hores) al Palau Blaugrana, ha sigut suspès al confirmar-se un brot de covid-19 a la plantilla manresana, amb sis positius més que se sumen al que es va notificar dijous.

Així doncs, set membres de la plantilla del Baxi Manresa tenen el virus i han sigut aïllats. Tot i que el club del Bages no ha revelat la identitat dels infectats, sí que ha confirmat en un comunicat que el partit contra el conjunt blaugrana queda suspès.

Això significa que, almenys, tres dels jugadors han donat positiu, quantitat mínima perquè, segons el protocol de l’ACB, un partit se suspengui a causa del coronavirus.

Notícies relacionades

El Barça també té un positiu a la plantilla, el de l’aler Nigel Hayes-Davis, detectat aquest dijous, hores abans de l’enfrontament d’Eurolliga contra el Panathinaikos, i que s’ha quedat confinat a Atenes.

D’altra banda, el Baxi Manresa té programat l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Hapoel Jerusalem el dimecres 22 de desembre, un partit que també podria suspendre’s arran dels positius confirmats aquest divendres.