INVERSIÓ POSITIVA

La família Grifols salva el Joventut

La inversora Scranton Interprise, vinculada al grup català, participarà en un 75% en l'accionat del conjunt badaloní, que no canviarà ni de seu ni de colors

joventut

joventut

1
Es llegeix en minuts

El Joventut de Badalona ha posat en marxa el procés d’ampliació de capital per 3,69 milions d’euros que permetrà liquidar tot el deute i disposar de la tresoreria necessària per centrar-se únicament en el bàsquet. Aquesta ampliació ha sigut assegurada per Scranton Enterprises, un vehicle inversor de la família Grifols, segons informacions de 'Palco23'.

Notícies relacionades

Aquesta firma s’ha compromès a comprar totes les accions i la seva participació pot ser de fins al 75%. Prèviament, els socis hauran d’avalar una reducció de capital de 2.000 euros mitjançant la rebaixa del valor nominal de les accions, de 60,1 euros a 60 euros. S’espera que la junta d’accionista doni llum verda als canvis esmentats al setembre. L’objectiu de la família Grifols és que més gent pugui afegir-se al club de l’ACB.

L’ACB ha de donar-hi el vistiplau

El futur màxim accionista ha deixat clara la seva confiança en l’actual equip gestor, liderat pel president Juanan Morales. No hi haurà cap baixa en el consell d’administració i s’ampliarà amb tres persones designades per Scranton Enteprises. La seu no es mourà de Badalona, es respectaran escut i colors, i es mantindrà l’aposta pel planter.  L’ACB, en assemblea, ha de donar el vistiplau definitiu a aquesta operació.

Temes:

Joventut