Investigació en marxa

Detingut dues vegades en tres dies un assetjador de nens a les Corts

  • El sospitós va ser arrestat dissabte però va reincidir hores després de recuperar la seva llibertat dimarts, una conducta que ha alarmat les famílies del veïnat

  • En llibertat el veí d’Olesa detingut per assassinar la seva germana i enterrar-la a casa

Detingut dues vegades en tres dies un assetjador de nens a les Corts

El Periódico

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat dues vegades un home per tocar i besar menors d’edat al districte de les Corts de Barcelona, tal com ha avançat l’‘Ara’ i ha confirmat EL PERIÓDICO. La primera detenció la van portar a terme dissabte a la una del migdia, a la Travessera de les Corts. La segona es va produir aquest dimarts a primera hora de la tarda, de nou al mateix veïnat. Està previst que passi a disposició judicial per segona vegada aquest dijous o, potser, divendres.

El sospitós, un home de mitjana edat l’aspecte del qual ha decidit fer públic aquest diari –la imatge circula pels grups de whatsapp de pares d’alumnes escolaritzats a la zona–, va provocar el primer incident dissabte al matí. Tal com ha revelat la mare del primer menor afectat en un àudio, en un relat que confirmen fonts policials, l’home es va acostar al seu fill de 9 anys en una fleca. «L’home el molestava, l’assetjava, el tocava i se’l volia emportar». La fornera va haver d’intervenir per evitar que això passés.

El pare del nen, després de l’atac, va començar a seguir el sospitós i va presenciar com feia el mateix amb un altre menor, al qual va tocar i va besar malgrat que la seva mare es trobava al lloc. Els Mossos, avisats per aquest pare, van acudir al punt referit pel denunciant i van arrestar per primera vegada el pederasta. No obstant, aquest dimarts, després de passar a disposició judicial, l’home va quedar en llibertat amb càrrecs. I va reincidir.

La segona detenció

Notícies relacionades

Els Mossos van rebre aquest mateix dimarts al migdia una altra trucada després que el mateix sospitós s’acostés a un altre menor al districte de les Corts, poc després de recuperar la seva llibertat. Després d’aquest tercer incident, agents de paisà van localitzar l’agressor i el van seguir discretament. Així van comprovar com al cap de pocs minuts, cap a les tres de la tarda, s’adreçava novament a un menor, de 3 anys, i tractava de besar-lo, instant en què va ser arrestat per segona vegada.

La mare del primer menor assetjat sol·licita en l’àudio que ha compartit amb altres pares d’una escola del barri que, en cas que el detingut torni a recuperar la seva llibertat després de passar a disposició judicial, s’avisi a la policia de seguida si es detecta que continua rondant a prop de menors pel veïnat.

Temes:

Successos