Barcelona

Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris

L’alcaldable del PSC porta el director general de la GSMA al Cibernàrium i La Esquinica, un mes abans de l’MWC

JORDI COTRINA

Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris
Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris
Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris

/

1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

L’alcaldable del PSC i encara primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha marcat aquest dijous un Marínun mes abans del retorn amb magnificència del Mobile World Congress (MWC) després de la pandèmia. Com va fer l’alcaldessa de l’Hospitalet, la també socialista Núria Marín, el 2015, el barceloní ha complimentat el director general de la GSMA –l’entitat que organitza l’MWC– amb una ruta personalitzada i un dinar d’aires pintorescos.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, Collboni i Hoffman han compartit un parell d’hores aquesta tarda a Nou Barris. A dos quarts de set han visitat junts el Parc Tecnològic, que el consistori té al districte, conegut per allotjar el centre de divulgació digital Cibernàrium de Barcelona Activa. Aquest equipament ofereix assessorament a emprenedors i càpsules de formació de tots els nivells, des d’alfabetització TIC fins a maneig de ‘software’ avançat. També allotja un ateneu de fabricació digital i un campus de programació. La seva ubicació en un dels districtes de rendes més baixes de la ciutat busca combatre la fractura digital directament sobre el terreny.

Després de la visita, tots dos han passejat breument per Nou Barris per acudir a peu a un dels bars de tapes més populars de la zona, La Esquinica. Un enclavament emblemàtic per a molts barcelonins però on encara resulta exòtic que sopi Hoffman, malgrat la seva coneguda afecció a la ciutat. Es dona la circumstància, a més, que el sopar amb el cap de la patronal tecnològica es produeix precisament la vigília de la renúncia del socialista com a regidor i tinent d’alcaldia per concentrar-se en la cursa electoral.