Al passeig de Gràcia

Un particular paga la xifra rècord de més de 40 milions per l’àtic més desitjat de Barcelona

La compravenda ha superat un doble rècord perquè és l’àtic més car d’Espanya i amb el preu mitjà més alt per metre quadrat

Un particular paga la xifra rècord de més de 40 milions per l’àtic més desitjat de Barcelona

Mandarin Oriental Residences

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’àtic dúplex més desitjat de Barcelona ja té amo: un particular d’origen asiàtic ha comprat per més de 40 milions d’euros l’última planta del complex de luxe Mandarin Oriental Residences, annex a l’actual Casa Seat i on abans hi havia l’antiga torre Deutsche Bank. Situat al pis número 20, l’immoble consta de dues plantes amb un total de 650m2 i té serveis exclusius d’un hotel de cinc estrelles. La compravenda ha superat un doble rècord: és l’àtic més car d’Espanya i amb el preu mitjà més alt per metre quadrat: 61.000 euros, asseguren fonts del sector immobiliari.

El complex, de 75 metres d’alçada, està situat en una de les zones més exclusives de Barcelona, a la confluència del passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal. A més, compta amb àrees de fitnes i benestar, un gran saló biblioteca, sales de reunió privades i accés directe a un jardí panoràmic situat al terrat. També té zones de descans i una piscina. De tots aquests serveis se n’ocupa un equip de més de 20 treballadors del grup hoteler Mandarin Oriental, encarregat de la gestió de l’edifici. Per tot això, aquest àtic Grand Penthouse era la joia de la corona del grup promotor, KKH Property Investors.

KKH Property Investors va comprar l’antiga torre Deutsche Bank el 2014 amb l’objectiu inicial de convertir-la en un hotel de luxe. Tanmateix, la moratòria hotelera imposada a la ciutat va obligar a reorientar el projecte. Un any després va invertir 160 milions d’euros per construir 34 vivendes de gran luxe al número 111 del passeig de Gràcia.

Notícies relacionades

L’arquitecte espanyol Carlos Ferrater, Premio Nacional de Arquitectura, es va encarregar del disseny de l’edifici, mentre que l’interiorisme, basat en un estil contemporani, va ser obra de l’estudi londinenc Muza Lab.

Totes les vivendes tenen vista panoràmica de la ciutat i la més petita té una superfície de 120 m2. De totes, quatre són àtics i estan situats als pisos 17, 18, 19 i 20. Dels tres d’una planta, dos ja s’han venut, ha informat KKH.