Proves de llum

Encesa efímera dels llums de Nadal a Barcelona a 11 dies de la seva estrena

  • MAPA | Llums de Nadal a Barcelona: descobreix els carrers il·luminats el 2022

Encesa efímera dels llums de Nadal a Barcelona a 11 dies de la seva estrena

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts

Quan falten només 11 dies per a l’encesa oficial dels llums de Nadal, Barcelona ha provat la il·luminació d’aquest any durant la matinada d’aquest dissabte a diumenge. Poc després de mitjanit, els carrers de la capital catalana s’han il·luminat una estoneta, per a sorpresa dels qui els transitaven a aquella hora. 

El dia en què s’encendran definitivament els llums nadalencs a Barcelona serà dijous 24 de novembre, quan tindrà lloc l’acte d’encesa que se celebrarà a les 18.30 hores al districte de Nou Barris. L’il·luminat es prolongarà fins al 5 de gener, el dia de la Cavalcada dels Reis Mags.

Notícies relacionades

L’horari de la il·luminació d’aquestes festes 2022-2023 serà el següent: de diumenge a dijous de 17.30 hores a 22.00 hores; els divendres i dissabtes s’allargarà mitja hora més, fins a les 23.00 hores. Les excepcions seran el 31 de desembre (Nit de Cap d’Any) i el 5 de gener (vigília de Reis), dos dies en què hi haurà enceses des de les 17.30 hores fins a la 01.00 hores, així com el 24 de desembre (Nit de Nadal), que ho estaran de 18.30 hores fins a la mitjanit. 

En aquesta ocasió, la capital catalana ampliarà en quatre quilòmetres els trams il·luminats en comparació amb l’any passat. Aquí pots veure el mapa amb tots els carrers de Barcelona que tindran llums de Nadal.