Inscripcions obertes

¿Vols participar en la cavalcada de Reis de Barcelona? T’hi pots apuntar així

  • Aquesta és la data en què Barcelona encendrà els llums de Nadal

¿Vols participar en la cavalcada de Reis de Barcelona? T’hi pots apuntar així

Jordi Cotrina

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona ha obert la inscripció perquè la ciutadania participi en la cavalcada dels Reis d’Orient, que tindrà lloc el 5 de gener del 2023. L’Institut de Cultura de la ciutat convoca, sota el nom de La Crida, un procés amb el qual seleccionaran un mínim de 190 persones que formaran part de l’esdeveniment popular més gran del calendari festiu d’hivern. 

El període d’inscripció va començar el 28 d’octubre i finalitzarà a les 12.00 hores del 25 de novembre del 2022. S’hi poden apuntar totes les persones que l’1 de gener del 2023 tinguin 8 anys o més, i no cal que estiguin empadronades a la ciutat de Barcelona. 

Els ciutadans que ho desitgin s’hi podran inscriure omplint el formulari que apareix a la pàgina web de l’ajuntament, trucant al 010 (o al 931 537 010 si es fa des de fora de la ciutat) o personant-se a la seu de l’Institut de Cultura de Barcelona, ubicat al Palau de la Virreina (la Rambla, 99).

Notícies relacionades

Cada participant s’haurà d’apuntar en la seva corresponent modalitat. N’hi ha quatre de diferents segons els anys que tinguin l’1 de gener del 2023:

  1. De 8 a 10 anys: patges de carrossa. Apropiadament vestits, saludaran el públic durant la cavalcada des de les carrosses assignades. 

  2. D’11 a 13 anys: patges de benvinguda. Apropiadament vestits, seran els encarregats de saludar el públic durant la cavalcada des de les carrosses assignades. 

  3. De 14 a 17 anys: assistents de desfilada. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la cavalcada i les seves tres hores de durada, d’empènyer elements artístics o escenogràfics. 

  4. A partir dels 18 anys: col·laboradors tècnics. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la cavalcada i les seves tres hores de durada, de mantenir-se al servei d’ordre al voltant de la desfilada, o d’empènyer els elements artístics que formen la desfilada, o de qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització. 

Una vegada fet el sorteig, l’organització es posarà en contacte amb els seleccionats a través d’un correu electrònic o per telèfon. Els seleccionats tindran l’obligació d’assistir a les sessions informatives i als assajos que la seva modalitat exigeixi. Aquests tindran lloc a partir de l’1 de desembre del 2022, majoritàriament en cap de setmana.