«Em fan por»

Desconcert amb els «àngels amenaçadors» que adornaran Màlaga aquest Nadal

  • ¿Vols participar en la cavalcada de Reis de Barcelona? T’hi pots apuntar així

Desconcert amb els «àngels amenaçadors» que adornaran Màlaga aquest Nadal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’enllumenat de Nadal sempre fa parlar, però aquest encara més. L’Ajuntament de Màlaga va presentar divendres el que serà l’espectacle lluminós que adornarà la ciutat aquest Nadal. En formen part un conjunt d’«àngels celestials», situats al cèntric carrer Marqués de Larios, tot i que alguns ciutadans ja els han rebatejat com «àngels amenaçadors» pel seu aspecte inquietant.

Notícies relacionades

«Em fan por» i «són de mal gust» són algunes de les valoracions que han rebut aquestes 16 figures que des del 26 de novembre fins al 6 de gener protagonitzaran un espectacle de llum i so tres vegades al dia: a les 18.30, a les 20 i a les 22 hores. Aquest divendres, 11 de novembre, el consistori ha fet públic amb vídeo amb la demostració de com serà. 

Aquesta proposta d’art lluminós l’ha realitzat l’empresa concessionària del concurs públic, l’andalusa Iluminaciones Ximénez. Segur que no serà fàcilment oblidada pels malaguenys, que veuran durant diverses setmanes a aquests àngels de quatre metres d’altura, 12 metres de cua i els seus «efectes efervescents» tres vegades al dia.