La quarta vegada aquest any

Un home escala la Torre Glòries de Barcelona amb un dron

Els Mossos obren diligències a tres britànics: l’escalador i dos acompanyants que feien fotos i gravaven amb un dron

Un hombre escala la Torre Glories acompanado de un dron FOTO TV3

Un hombre escala la Torre Glories acompanado de un dron FOTO TV3

1
Es llegeix en minuts

Unhome ha escalat aquest dissabteal matí laTorre Glòries de Barcelona–de 144 metres d’alçada– sense cordes ni elements de seguretat.Es tracta de la quarta vegada aquest 2020que s’enfilen a l’antiga Torre Agbar,l’última va ser fa menys d’un mes–el 7 d’octubre– iuna de les més sonadesva ser al març perAlain Robert, conegut com a Spiderman francès. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’acció a les 9.00 hores i han anat cap a l’emblemàtic edifici de 34 plantes, a la cruïlla entre la Diagonal i la plaça de les Glòries. La policia catalana ha obert diligències informatives a tres joves britànics: l’escalador i dos acompanyants que feien fotos i gravaven amb un dron per després penjar-ho a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Les targetes de memòria de la càmera fotogràfica i el dronhan sigut requisadespels agents i s’enviaran al jutjat com a prova.

En paral·lel, els Mossos han obert una acta administrativa a la persona que feia volar eldron per fer-lo anar sense permís, i també han denunciat el fotògraf per desobediènciaals agents de l’autoritat. Finalment, l’escalador ha sigut denunciat per infringir la llei de seguretat ciutadana i posar en risc la seva integritat i la de tercers. Cap a les 10.00 hores del matí, l’escalador –vestit de negre amb pantalons curts i samarreta– ha baixat de la Torre Glòries amb una petita ferida a la cama. Ha sigut atès pel SEM  i, posteriorment, ha sigut traslladat a dependències policials.