ELS RISCOS DE LA DESESCALADA

Les patronals d'oci nocturn neguen «cap festa il·legal» a Opium Barcelona

Les imatges publicades a les xarxes mostren algunes persones que no respecten les mesures de distanciament i autoprotecció

opium

opium

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les patronals de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife han negat que a la discoteca Opium Barcelona se celebrés «cap festa» dissabte, i han defensat que les imatges difoses del local a les xarxes reflecteixen la seva activitat com a restaurant amb terrassa.

«Les persones que acusen l’establiment de fer una festa il·legal estan provocant un mal important de manera injusta a la imatge del referit local, així com a la del sector de l’oci nocturn», lamenten en un comunicat aquest dilluns.

Han sostingut que imatges que s’han difós –que algunes persones no respecten les mesures d’autoprotecció i distanciament– «en cap cas s’ajusten a la realitat del que va passar aquella nit».

Notícies relacionades

Així, recullen merament «un moment molt concret de la nit en què un grup de gent està dempeus per parlar amb un altre grup», situació que va reconduir el personal de seguretat del local, han assegurat.

Expliquen, a més, que aquella nit la Guàrdia Urbana va anar al local dues vegades i va considerar «que tot s’estava desenvolupant amb total normalitat», sense depassar els límits d’aforament permesos, per la qual cosa no van aixecar cap acta.