Manteniment dels carrers

Barcelona tornarà a estar regirada per obres aquest agost

Hi haurà talls de trànsit per pavimentar més de 56.000 metres quadrats a la ciutat

3364133 59

3364133 59

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que les obres d’aquest estiu es concentren al subsol, la superfície no es deslliurarà d’afectacions. L’Ajuntament de Barcelona pavimentarà aquest mes d’agost una mica més de 56.000 metres quadrats de calçada, el que comportarà talls de trànsit a diversos punts de la ciutat durant alguns dies, entre aquests la cèntrica plaça Espanya i la Gran Via.

Segons han informat fonts municipals, les obres s’han iniciat aquest cap de setmana amb la pavimentació del túnel de les Camèlies, del districte de Gràcia, que es reprendrà els pròxims dies 10 i 11 d’agost.

Entre dimarts i dimecres que ve es col·locarà l’aglomerat de la calçada de l’avinguda Paral·lel i els dies 10 i 11 d’agost es pavimentarà la plaça d’Alfons Comín, al districte de Gràcia, una actuació que abasta uns 4.000 metres quadrats.

La pavimentació de la plaça d’Espanya es durà a terme entre els dies 17 i 18 d’agost, mentre que del 20 al 21 es farà la pavimentació d’un tram cèntric de la Gran Via, entre el carrer Aribau i la Rambla de Catalunya. I el 25 es farà una actuació a la Gran Via de Carlos III amb afectació a la mobilitat al lateral mar de l’avinguda Diagonal i la plaça de la Reina Maria Cristina.

A la plaça Cerdà, es duran a terme obres de pavimentat els dies 4, 8, 11 i 13 d’agost, el que obligarà a tallar diversos trams de la Gran Via a aquesta zona.

La Ronda de Dalt

Les obres d’urbanització de cobertura de la Ronda de Dalt també comportaran talls del trànsit en aquesta via ràpida al llarg del mes d’agost.  En concret, des d’aquest 4 d’agost fins al 23 hi haurà afectació al lateral muntanya i es mantindrà un carril de circulació. La nit del 18 al 19 d’agost i la del 24 al 25 d’agost es tallarà el lateral muntanya en aquest punt.

Notícies relacionades

El 24 d’agost es farà l’aglomerat de la calçada mar mantenint un carril de circulació, però es tallarà el trànsit al pont de l’avinguda Jordà i a l’encreuament entre els carrers Coll i Alentorn. El 25 d’agost es farà l’aglomerat de la calçada muntanya amb tall de circulació total i tall a l’encreuament amb l’avinguda Jordà. I del 26 al 30 d’agost continuaran els treballs del lateral muntanya amb un carril obert a la circulació.

A la part alta de la ciutat, les actuacions de la urbanització del carrer Major de Sarrià també comportaran algunes afectacions a la mobilitat. Des del 5 fins al 23 d’agost es restringirà la circulació a un sol carril del passeig de la Bonanova en sentit Llobregat.

Temes:

Urbanisme