AFECTACIONS I DESVIACIONS

Les obres de pavimentació a les Rondes de Barcelona comencen aquest divendres

La campanya de renovació de l'asfalt es concentra aquest any en dos caps de setmana de juliol i agost

renfe coche

renfe coche

2
Es llegeix en minuts
Luis Benavides

L’estiu i les obres van de bracet a Barcelona, que, com moltes altres grans ciutats, aprofita el descens dels desplaçaments i de l’activitat en general per posar al dia infraestructures. En total en els pròxims mesos s’executaran unes 76 actuacions repartides pels seus 10 districtes. Aquest cap de setmana arrenca la campanya de renovació de la pavimentació de les Rondes, que aquest any es realitzarà en dos caps de setmana de juliol i agost.

Les actuacions per millorar l’asfalt en aquesta infraestructura viària començaran aquest divendres 19 de juliol a les 21.00 hores alcarril ràpid de la C-32, sentit Besòs, en el tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13. En aquesta primera fase es renovarà el ferm de la calçada lateral de la C-32 a l’altura de la Diagonal, també sentit Besòs, entre la sortida 11 (Diagonal) i la incorporació de la B-23 a la B-20 (Ronda de Dalt).

Primera fase / AMB

Fonts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) detallen que “sempre quedarà un carril obert al trànsit” i al lateral de la C-32 es desviarà tota la circulació per la sortida 11 (Diagonal). La incorporació 12 (Esplugues) en sentit Besòs quedarà tancada i el trànsit es desviarà pel carrer de Laureà Miró, l’avinguda dels Països Catalans i la plaça de Josep Català i Soler. Aquestes actuacions s’allargaran fins a les 8.00 hores de dissabte, 20 de juliol.

La segona fase començarà entre la 1.00 de la matinada del dissabte 20 de juliol i les 12.00 hores del mateix dissabte amb la renovació del paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort, a Sant Adrià de Besòs. Mentre durin aquestes actuacionsl’accés 25 a la ronda Litoral sentit Besòs quedarà tancat. Les obres en aquest tram afectaran els carrers de Sant Ramon de Penyafort (a l’altura del carrer d’Eduard Maristany), de la Pau (sentit muntanya) i a l’avinguda de Francesc Botey (a l’altura de l’esmentat carrer de la Pau). Aquestes vies quedaran tallades al trànsit i les desviacions, degudament senyalitzades, segons informa AMB.  

Les línies d’autobús H16 i V33 veuran modificats els seus recorreguts com a conseqüència d’aquestes obres.

Segona fase / AMB

Notícies relacionades

La tercera fase, entre les 23.00 hores del dissabte 20 de juliol i les 10.00 hores del diumenge 21 de juliol, inclou la renovació de l’asfalt alsramals procedents de la C-58 amb destinació a la ronda de Dalt (B-20) i al polígon industrial del Bon Pastor, en els dos casos en l’àmbit del Nus de la Trinitat. El trànsit es desviarà per la Ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor).

Tercera fase / AMB

A l’agost

La B-20 de la Ronda de Dalt serà objecte de les tasques de manteniment entre les 15.00 hores del dissabte 17 d’agost i les 15.00 hores del diumenge 18 d’agost.  Mentre durin aquestes actuacions entre les incorporacions 7 (Sant Gervasi) i 9 (Sarrià) de la ronda de Dalt la circulació estarà tallada i el trànsit es desviarà per les calçades laterals, tant en sentit Besòs com en sentit Llobregat.

Tasques de manteniment de les Rondes a l’agost / AMB