Anar al contingut

90 euros

Localitzat i multat el jove que va circular en cadira de rodes per la Ronda Litoral

La Guàrdia Urbana el sanciona amb 90 euros per una acció "contrària a la convivència" i que representa un "menyspreu total" a les normes

ACN

Localitzat i multat el jove que va circular en cadira de rodes per la Ronda Litoral

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha multat amb 90 euros el noi que va circular amb cadira de rodes per la Ronda Litoral per anar per una via d’accés prohibit per als vianants. Dues setmanes després que es produís la infracció, el cos policial ha identificat el noi, que té uns 30 anys i viu al districte de Sants-Montjuïc.

Segons assegura el subcap de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat, David Vázquez, el jove podria haver accedit a la Ronda Litoral pel tram de passeig de la Zona Franca. Una vegada conclosa la investigació, Vázquez condemna una acció que considera "contrària a la convivència" i que és un "menyspreu total" a les normes. "No ens podem permetre infraccions tan greus com la que hem vist", apunta Vázquez després de recordar que l’any passat 21 persones van morir per accidents de trànsit a la ciutat.

La central de coordinació de la Guàrdia Urbana va rebre tres avisos quan el jove circulava amb la cadira de rodes per la Ronda Litoral, però en el moment en què van arribar els agents ja no hi era.

Després que el vídeo arribés a la Unitat d’Investigació una vegada ja s’havia difós per les xarxes socials, es va procedir a la investigació per identificar l’infractor.

Segons Vázquez, les inscripcions en la cadira de rodes i l’estil de vestir del jove han sigut clau per a la identificació del noi, que no és la primera vegada que comet infraccions, la qual cosa també ha facilitat la investigació, perquè era algú conegut per la policia. "Totes les informacions apuntaven a una persona", remarca Vázquez. Una vegada identificat per agents de la Guàrdia Urbana a casa seva, el noi va reconèixer els fets.