'Ada is in da house', el reggaeton de Colau

Un grup d'artistes llancen el vídeo 'Ada is in da house' en recolzament de la candidatura de l'alcaldessa

col fin / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’alcaldessa Ada Colau és la protagonista d’un vídeo animat de reggaeton creat per un col·lectiu d’artistes per recolzar la seva candidatura a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals. El vídeo, que en poques hores ha aconseguit gairebé 6.000 visites, ha sigut elaborat per Malucs Crew, un grup de músics, artistes i 'filmakers' de Barcelona provinents del punk, el soul i la música urbana.

En el vídeo, titulat 'Ada is in da house', Colau apareix com un dibuix animat vestit amb una dessuadora amb la llegenda "aixafa el patriarcat". 

Aquest és l’inici de la lletra del reggaeton:

"No visto de Gucci,

tengo el poder del 'pussy',

silban los pijos,

me aplauden en los barrios, niño.

(...) 

Me llaman traviesa,

soc la ‘fucking’ alcaldessa!"

Notícies relacionades

La tornada de la cançó llança un missatge als seus rivals a l’alcaldia: "Ada is in de house és històrica, Valls i Maragall són història".

En les anteriors eleccions, Ada Colau ja va protagonitzar un videoclip, titulat ‘El run run’. Al clip s’hi podia veure Colau cantant com una rumbera -–"que no ens falti el bon humor"– des d’una assemblea del partit –quan encara era Guanyem– a la plaça Virreina i fins i tot un avi ballant amb crosses. "El run run es defender el bien común", canta Colau.

La candidata a l’alcaldia de Barcelona Ada Colau canta una rumba. / IVAN LAGARTO / YOUTUBE