Traslladat a un centre

Un cigne es passeja per Barcelona

L'animal va ser trobat per unes veïnes del barri de Vall d'Hebron i ha sigut traslladat al Centre de Fauna de Torreferrussa

dw2lncsxqaaflee

dw2lncsxqaaflee

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes veïnes del barri de Vall d’Hebron de Barcelona es van trobar el divendres, 11, en ple carrer, un cigne. Les dones van avisar la Guàrdia Urbana de Barcelona, que ha penjat la imatge a Twitter.

La policia municipal va informar que han traslladat l’animal al Centre de Fauna de Torreferrussa "davant de la impossibilitat de localitzar la seva procedència i per garantir la protecció de l’ocell". El cigne es va trobar als Jardins de Can Brasó, al carrer de Jorge Manrique, i se’n desconeix la procedència.

Notícies relacionades

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha confirmat que l’animal va arribar en aquest centre amb "símptomes de debilitat" i ha passat el cap de setmana a la unitat de cures intensives. Des d’aquest dilluns, informa BTV, l’ocell està estable i ja ha començat a nedar, tot i que encara haurà de passar uns dies en recuperació.

Després d’aquesta fase, el centre que gestiona la Generalitat valorarà quina ha de ser la destinació del cigne, si se cedeix a un nucli zoològic o es deixa en llibertat.

Temes:

Animals