Marea rosa contra el càncer

La Cursa de la Dona treu als carrers de Barcelona aquest diumenge 34.000 dones

La prova, que afectarà la mobilitat, ha començat a les 9.00 amb una xifra rècord d'inscripcions

854ecb71-fad8-4698-9f78-aac82845a276-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Cursa de la Dona contra el càncer, que se celebra aquest diumenge a Barcelona ha batut el rècord d’inscrites per participar en la carrera amb un total de 34.000 dorsals repartits, 3.000 més que a l’edició de l’any passat.

La cursa, que ha començat a les 09.00 del matí a les Fonts de Montjuïc i té un recorregut de 7,8 quilòmetres, fins a la meta situada a l’avinguda de Rius i Taulet, transformarà els carrers de la ciutat en una marea rosa, el color de les samarretes de les participants, en benefici de l’AECC-Catalunya contra el Càncer, entre altres associacions.

Segons els organitzadors, els diners recaptats es destinaran a projectes d’investigació i a l’atenció de dones afectades de càncer de mama i les seves famílies.

Notícies relacionades

Es tracta de la 14a edició d’aquesta carrera, que tanca el circuit de proves celebrades des del mes d’abril amb el mateix objectiu a València, Madrid, Vitòria-Gasteiz, Gijón, la Corunya, Sevilla i Saragossa. 

Com és habitual, la prova afectarà la mobilitat, per la qual cosa es recomana l’ús del suburbà a les zones afectades. TMB informa de les línies d’autobusos que patiran modificacions, que es poden consultar a través d’aquest tuit, així com el recorregut.

Temes:

Càncer