Picabaralla

La bronca entre Mejías i Pisarello en una comissió

La líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona va abandonar la sala després de recriminar al número 2 de Colau l'actitud per perdre el fil de la sessió i aquest la va definir com "una mestra d'escola autoritària"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, i la mà dreta de l’alcaldessa Ada Colau, el primer tinent d’alcalde,Gerardo Pisarello, van protagonitzar una disputa en la comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament, que va acabar en una picabaralla notable. Els fets es van produir a última hora de la tarda de dimarts en aquesta comissió, on la líder de Ciutadans exerceix de presidenta. 

Mejías va cridar a l’ordre el tinent d’alcalde quan li tocava respondre a un regidor però s’havia "perdut". La líder de Ciutadans va assegurar que "mai" havia vist una actitud com la del número dos de Colau. "Aquestes actituds no són pròpies de membres del govern", va exposar, cosa que va provocar que el regidor de Comerç i Mercats, Agustí Colom, sortís en defensa de Pisarello, que li deia que no tenia "dret a cridar". Mentre aquest intentava parlar, Mejías es va aixecar i va etzibar: "Aquesta presidenta se’n va" i es va justificar que no podia suportar més l’actitud del govern municipal.

Notícies relacionades

A resultes de l’escena, Pisarello va assegurar que Mejías volia fer un "espectacle" i la va definir com una "mestra d’escola autoritària".

Després que marxés Mejías, la comissió va continuar. El PDECat de Barcelona va titllar de masclista l’actitud de Pisarello i va criticar en un apunt a Twitter l’actitud de Mejías: "Una presidenta ha de saber imposar autoritat sense cridar ni fer espectacles". Ella també es va pronunciar a través de Twitter.