A Vilanova i la Geltrú

Els Mossos busquen més proves a casa de la urbana acusada de matar el seu ex

La jutge vol descobrir si els acusats van intentar esquarterar el cadàver amb una motoserra

abertran42889960 pla general del moment en qu  la policia cient fica entra al180412131232

abertran42889960 pla general del moment en qu la policia cient fica entra al180412131232 / Gemma Sanchez

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos estan inspeccionant el domicili a Vilanova i la Geltrú (Garraf) de Rosa Peral, la guàrdia urbana de BarcelonaRosa Peralguàrdia urbana de Barcelona acusada de matar la seva exparella juntament amb un company del cos, per buscar restes biològiques del cadàver de la víctima. La inspecció l'ha ordenat la jutge que investiga la mort del guàrdia urbà, el cadàver calcinat del qual va ser trobat el mes de maig passat al pantà de Foix. La policia ha entrat amb pics i maces.

L'acusada, que es troba en presó preventiva, s'ha desplaçat a la vivenda amb els agents per presenciar la inspecció ordenada pel jutjat.

L'objectiu de la diligència acordada per la magistrada és recollir indicis per descobrir si Rosa Peral i Alberto López, acusats de l'homicidi de l'urbà, van matar la víctima al domicili de l'agent i van intentar desfer-se del cadàver a la mateixa vivenda, abans de cremar-lo i abandonar-lo a l'interior d'un cotxe al pantà de Foix.

Segons publica aquest dimecres La Vanguardia, la diligència s'ha acordat en el marc d'una nova línia d'investigació oberta per la jutge per saber si els acusats van intentar esquarterar el cadàver amb una motoserra a dins de la vivenda, per la qual cosa busquen restes d'esquitxades de sang a les parets, que van ser pintades dies abans de les detencions.

Notícies relacionades

Aquesta hipòtesi agafa força arran d'un missatge trobat al telèfon de Rosa Peral en què un veí preguntava a l'agent si va estar utilitzant una motoserra al seu domicili la nit del 2 al 3 de maig passat, un dia després del crim, ja que havia sentit sorolls procedents de la vivenda.

Els dos agents estan en presó preventiva, acusats d'haver assassinat el seu company Pedro R., exparella de Rosa Peral, en un triangle amorós.